Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג או טרייד אין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי קונה רכב פרטי בטרייד אין של חברה (במידה ויש, ואני מניח שקשה יותר להשיג כאלה מאשר רכבי ליסינג או השכרה לשעבר).

יש לקוחות (נאמנים, בדרך כלל) שקונים רכב חדש מהחברה, וכאשר הם מחליפים אותו הם מוכרים אותו לטרייד אין של החברה בה קנו את הרכב (וגם קונים שם את הרכב החדש).

במקרה כזה הקונה של הרכב המשומש נהנה מכל העולמות.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

לא ליסינג ולא טרייד-אין רק מאדם פרטי.

כול החברות האלה עושות קומבינות שגם הקונה הכי מתוחכם יעבדו עליו, חבר שלי רכש רכב מסחרי פרטנר HDI לאחר בדיקה יסודית של הרכב במכון בדיקה שהוא בחר. הרכב "נמצא תקין מכול הבחינות" אחרי 3 ימים הבחור נשאר ללא ברקסים.

יתרה מזאת במהירות של מעל 100 קמ"ש הרכב רועד כמו ריאו צבאי.

הרכבים הטובים נמכרים למכרים/קרובי משפחה/קרובים לצלחת ולקומינטורים.

זה ש-X קנה רכב במצב טוב זה לא אומר כלום לגבי העתיד מכיוון שרוב הרכבים האלה מתוחזקים (למעשה לא מתחוזקים) ברמה נמוכה מאוד.

תפסיקו להיות עצלנים וחסרי סבלנות ניתן למצוא כול סוג של רכב במצב מצויין עם קילומטרא'ז נמוך מגורם פרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם אתה כבר בראשון אולי שווה לך ללכת לקומפיוטסט ראשל"צ מזרח. ולא ליסוע עד לאור יהודה.
מהסיבה שהמגרש נמצא בראשל"צ

אני הייתי קונה רכב פרטי בטרייד אין של חברה (במידה ויש, ואני מניח שקשה יותר להשיג כאלה מאשר רכבי ליסינג או השכרה לשעבר).

יש לקוחות (נאמנים, בדרך כלל) שקונים רכב חדש מהחברה, וכאשר הם מחליפים אותו הם מוכרים אותו לטרייד אין של החברה בה קנו את הרכב (וגם קונים שם את הרכב החדש).

במקרה כזה הקונה של הרכב המשומש נהנה מכל העולמות.

יש שני פיאטים ,פונטו ELX שנת 2002 אוטומט

הראשון מגורם לא ידוע והשני מאדם פרטי

כמובן שאבדוק מסמכים (לתאם מס' שילדה) ואם וכאשר לאחר בדיקת השילדה,בדיקה במכון בו אני אבחר ,אעדיף את הפיאט השניה מאדם פרטי.

יש לי שאלה לגבי בחירת המכון והאחריות שמעניק המגרש-

האם האחריות על מכלולי הרכב והאחריות לתיקון תקלות במידה וימצאו בבדיקה ,ניתנות במידה ואסכים לבצע את הבדיקה במכון עליו "ממליץ" הסוכן במגרש ואז מדובר למעשה בכריתת חוזה בהתניה (אסור על פי חוק)

או

שאני בוחר את המכון וגם אז אקבל אחריות על הרכב (מכלולים ראשיים) ואחריות מצד המגרש לתיקון התקלות שתתגלנה בבדיקה ?

פורסם

הטרייד המדובר אם אני לא טועה נמצא במערב העיר ואילו אני מדבר על קומפיוטסט המזרחי בצידו השני של העיר.

בכל מקרה המערבי פחות מומלץ. ואז כבר אפשר אור יהודה או מה שבא לך.

אבל המזרחי מצויין.

פורסם
הטרייד המדובר אם אני לא טועה נמצא במערב העיר ואילו אני מדבר על קומפיוטסט המזרחי בצידו השני של העיר.

בכל מקרה המערבי פחות מומלץ. ואז כבר אפשר אור יהודה או מה שבא לך.

אבל המזרחי מצויין.

אכן,הטרייד המדובר:"מובייל טרייד " נמצא המערב העיר

שאלת האחריות ששאלתי מטרידה אותי מאוד,אם חברת הטרייד מחתימה אותי שאקבל אחריות על הרכב אאחריות לתיקון ליקוים רק אם אעבור את הבדיקה במכון הבדיקה אליו הם שולחים,חברת הטרייד פסולה מבחינתי כי ב 99% מדובר במשהו מסריח

ואם הם לא מחתימים,אני חופשי לבחור מכון בדיקה כרצוני וגם במקרה זה אקבל אחריות והם יהיו חייבים לתקן ליקוים במקרה ויתגלו כאלה בבדיקה ,מדובר בעסקה משתלמת מאוד מבחינתי

אנא ענו לי על שאלת האחריות,מתשובתכם אבין לאיזה כיוון עדיף ללכת על מנת לקנות רכב ולא לצאת קירח משני הצדדים.

בתודה מראש,

נתן

פורסם

קח בחשבון שלטרייד אין של היבואן חוזרים גם "לימונים" - רכבים שלא הפסיקו לעשות בעיות מהיום הראשון, ובסופו של דבר היבואן נאלץ לקלוט אותם בחזרה (בדרך כלל בעקבות החלטת בית דין)

ממליץ לבצע את הבדיקה אצל עמית, אתה יכול לציין שאתה מגיע מהפורום.

אני לא אומר שאין רכבים טובים בטרייד אין של היבואן, אני רק אומר שצריך לבדוק יסודית - כולל הסטוריית טיפולים מלאה.

אני אישית מעדיף לשבור את הראש ולמצוא רכב מבן אדם פרטי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...