Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג או טרייד אין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזו שיטה יש לבחור על מנת לזכות באחריות (מכלולים עיקריים) בהצגה של הסטוריית טיפולים והתחייבות לתיקון ליקויים שיימצאו בבדיקת רכב לפני קניה?

אני מעדיף קניה מפרטי אך יש שתי סיבות שלא אבחר באופציה זו:

א.אדם פרטי לא נותן אחריות

ב.צריך הרבה זמן על מנת למצוא רכב עם ספר טיפולים מסודר(מניסיון)

לי אין הרבה זמן ,הרכב שלי מתפרק ,כל שבוע אני מכניס אותו למוסך ,רכב ישן הוא כמו בור ללא תחתית כמה שלא תשקיע בו,לא יעזור.

בתודה מראש,

נתן

פורסם

לדעתי, רכב פרטי שנמכר דרך טרייד אין של היבואן.

ככה תוכל להינות מכל העולמות.

ליסינג: בדרך כלל כל המשפחה נוהגת ברכב, והילדים לא ממש שומרים עליו.

השכרה: כל העולם ואישתו נהגו ברכב...

גם בפרטי יתכן מצב של לא מעט נהגים, אולם כאן לא קיימת התופעה של :"לא צריך לשמור על הרכב, הוא במילא לא שלנו ואנחנו לא צריכים למכור אותו"...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

הרכבים בטרייד אין הם בדרך כלל במצב גרוע ביותר (חוץ מכמה אנשים שלא ממש אכפת להם להפסיד 20% רק כדי להחליף רכב ברכב חדש באותו היום ללא בלבולי מוח).

אם מישהו חולק עלי בעניין הזה יכול לקחת את ריכבו הפרטי ולנסות למכור אותו לטרייד אין.

בעיקרון גם ה טרייד אין וגם הליסינג נותנים אחריות כלשהי על הרכב.

אני אישית קניתי מליסינג ואני מרוצה, כמובן שיש רכבים קרועים ולכן עדיין אתה צריך לשלוף את הטובים. אני קניתי MPV כך שבעיקרון זה רכב שלא "קורעים" והאבזור שלו לא נופל מהגירסה הפרטית. כרגע יש לי אותו כבר 3 שנים ללא שום תקלה.

יש עוד סיבה שעדיך לך לא להתעסק עם יד פרטית והיא שיש סכנה יחסית גבוהה שיעשקו אותך ובעצם אין לך לאן לפנות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תודה על התגובות.

2 שאלות :

1.האם יבואן העוסק בטרייד אין ,מאפשר רכישת רכב ממנו , ללא חליפין?

2.תוכלו בבקשה להמליץ על סוכנויות גדולות ומכובדות לליסינג וטרייד אין,שלא ינסו לעשות קומבינות ויאפשרו לבדוק את הרכב במקום בו אני אבחר, במרכז הארץ?

פורסם

1. כן

2. לי יש ניסיון חיובי עם הטרייד אין של קרסו ברחובות, נקרא "אוטופיל"

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
הרכבים בטרייד אין הם בדרך כלל במצב גרוע ביותר (חוץ מכמה אנשים שלא ממש אכפת להם להפסיד 20% רק כדי להחליף רכב ברכב חדש באותו היום ללא בלבולי מוח).

אם מישהו חולק עלי בעניין הזה יכול לקחת את ריכבו הפרטי ולנסות למכור אותו לטרייד אין.

כן,אני חולק עליך.

לרוב,מיגרשי טרייד-אין של היבואנים הגדולים לא יחזיקו מכוניות במצב רעוע,כי זה פשוט לא כדאי להם.

אם הם כבר קונים "עגלה",הם לרוב מעיבירים אותה לסוחרים מדרג נמוך יותר.

אני מכיר שתי סוכנויות טרייד-אין שמחזיקות אך ורק מכוניות יפות וטובות,ומטבע הדברים גם דורשים עליהן מחירים גבוהים יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפני כשבועיים רכשתי רכב מטרייד מובייל - הטרייד אין שלי לובינסקי (יבואן סיטרואן).

בסך הכל אני חייב להגיד שהופתעתי לטובה.

הרכב הינו פיאט פנדה 2006, 34,000 ק"מ, הדגם המאובזר (נדיר יחסית, 2 חלונות שמש, מגנזיום, מראות חשמל)

יד ראשונה, מצב חדש.

אמנם שילמתי מחירון, אבל על רכב ששווה את זה - עדיין באחריות יצרן.

מה שרציתי לומר, שלדעתי כדאי ללכת לטרייד של היבואנים בלבד -וששייכים להם - לא כאלה שרק עובדים איתם.

השירות, האחריות - בסופו של דבר שווה את זה.

אם תרצה, אפנה אותך למי שמכר לי.

פורסם
לפני כשבועיים רכשתי רכב מטרייד מובייל - הטרייד אין שלי לובינסקי (יבואן סיטרואן).

האם העובדה שטרייד מובייל הינו טרייד של יבואן סיטרואן,מצביעה על כך שלא מדובר בסוחרי רכב הלא מומלצים באופן כללי על יד רוב חברי הפורום?

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם טרייד אין קרסו חיפה, כל הרנו שיש להם הם מטפחות והמצב שלהן מעולה, אני קניתי מגאן 2006 מהשכרה ב20 אלף פחות מהמחירון. כשהאוטו באחריות וקרסו נתנו עוד שנה של אחריות יצרן. אני מרוצה, ולפני שלקחנו את האוטו התגלתה בעיה בבית קוסמטית בפאנל, והוחלף לחדש.

:-) just smile
פורסם

באופן אישי קניתי כבר שני רכבים מליסינג - אלבר במקרה שלי - ואני מאוד מרוצה.

כמובן שהשאלה היא מה התקציב והאם מבחינת סוג הרכבים יש לך סיכוי למצוא בחברת ליסינג.

ברכבים נפוצים יש היצע רחב ואפשר למצוא רכבים במצב שמור.

פורסם

בעיקרון עדיף לא זה ולא זה.

אבל מכיוון שאמרת שאתה חייב, אז לך לפי מצב הרכב, חד וחלק.

קח את הרכב לבדיקה נוספת במכון לא תלוי ורחוק ככל שניתן.

ותעשה חיפוש כי הנושא נידון רבות ויש הרבה טיפים טובים.

פורסם

בדיקה לפני קניה אעשה בטוח

טרייד מובייל נמצאים בראשל"צ ,אני רוצה לקחת לקומפיוטסט באור יהודה

התקציב שלי הוא 40 אלף אם אפשרות להגדיל בעוד 5 אלף אם מצב הרכב יצדיק זאת

אני מחפש רכב קטן וחסכוני עם תיבה אוטומטית (הגיר הרציף של פיאט מתאים גם כן)

בטרייד אין מובייל יש שני פיאטים פונטו ELX שמתאימים לכל דרישותיי.

אני מעדיף לקנות דייהטסו סיריון(בצורה החדשה) אך התקציב הדל אינו מאפשר זאת ולכן הפונטו ספייס ELX נשארת כאופציה הבלעדית

• תוכן חדש...