Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שנגנב מהמוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה דחוף!!!

לפני כמעט שנתיים נגנב לי רכב מסחרי ממוסך הצומת בבני ברק

משהו שנראה כל כך דבילי , באמצע היום באו וגנבו את האוטו מהמוסך

בעלי המוסך שנראו באותה הרגע כמקצוענים לקחו את האחריות המלאה על הגניבה ,

נקצר את הסיפור , היום אחרי כול התקופה , אנחנו בבית משפט כאשר

אני התובע והם כנתבעים בונים קו הגנה שאני ביצעתי את בימוי הגניבה מהמוסך ,

מישהו מכיר את המוסך ?

עבר אולי סיופר דומה עם מוסך אחר ויכול לתת לי קו מנחה ?

הסיפורהזה נמרח המון זמן ללא שום היגיון , בבקשה , כול מידע יעזור לי ....

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם את כבר מזכירה לי, לפני שבועיים זכינו במשפט ב 5500 ש"ח על הציוד שלי שהיה ברכב + הוצאות + עוגמת נפש + ת"ש + מין + כלכלה.

לפותח השרשור. אם אתה לא מצוי בעניינים משפטיים, אני ממליץ שתיקח עו"ד במידה ואין לך. קו ההגנה שלך צריך להיות פשוט מאוד, גניבת רכב היא עבירה פלילית, וחלה על בעל המוסך חובה להגיש נגדך תלונה במשטרה במידה והוא יודע שביצעת זאת. אם הוא מאשים אותך ללא ביסוס, תבע אותו על לשון הרע (הוצאת דיבה), והוא כבר יעשה את החשבון אם זה משתלם לו. על הדרך, ובשביל להגביר את הלחץ עליו, פנה לאיגוד המוסכים, ואולי אף לעיתונות. המטרה העיקרית היא להפוך את הסיפור ללא כלכלי עבורו, על מנת שיסוג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מניח שסכום התביעה גדול מדי עבור תביעות קטנות ואני מניח הנחה נוספת שלמוסך יש עורך דין שמטפל בתביעה

ולכן...

תיקח עורך דין... תן לבעל מקצוע לעשות את העבודה הזאת כי במקרה של משפט שאתה תעמוד מול עורך דין ,כנראה שלמוסך יהיה יתרון משמעותי מולך ולעורכי דין יש את הידע ואת הדרכים הצדדיות להתחמק מהתביעה ולכן יהיה שווה לך להשקיע בעורך דין ולהוסיף את שכרו בתוך סך התביעה .

• תוכן חדש...