Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לרציתי לדעת אם יש מישהו פה בפורום עם רכב מסוג הונדה ששידרג את מערכת החשמל [אלטרנטור בעל הספק יותר גדול]

אחרי שהפכתי חצי מדינה אצל לפחות 20 חשמלאי רכב לא מצאתי אף אחד שיכל לעזור לי בידיוק. חוץ ממקום אחד [דש אלטרנטורים]שדיברתי עם האחראי הוא אמר שאפשר לעשות משהו להתאים אלטרנטור יותר גדול כולי מבסוט ושמח אבל שדיברתי איתו על עלויות הוא הפנה אותי לבעל הבית .

וכאן ירדה שימחתי איך שאמרתי לבעל הבית שמדובר בהונדה הוא ישר אמר לי שהוא לא רוצה להתעסק בהונדה מיכוון שיש שם איזה חיישן שהוא לא רוצה להתעסק איתו.

לכן השאלה שלי אם יש למישהו ניסיון בשידרוג אלטרנטור של הונדה.

הרכב שלי מסוג הונדה פרלוד שנת 98 אם מישהו יכול לכוון אותי זה יעזור לי מאוד תודה

אין אפילו להזמין מחו"ל חיפשתי בebay ולא מצאתי לדגם שלי אני צריך אלטרנטור לפחות 160 אמפר

תודה לעוזרים:lol:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
אם אני לא טועה לסטינגר יש אלטרנטור להונדה .

ואיפה ואיך אפשר לימצוא אלטרנטור שלהם באתר הבית שלהם או אם אתה יכול לתת לינק של חנויות ואתרים שמוכרים אותו זה יעזור לי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי לא תהיה בעיה להתאים אלטרנטור אחר להונדה, גם אם האלטרנטור שלך נשלט על ידי מחשב ניהול המנוע. אנא שאל אותו בדיוק "איזה חיישן" מפריע, רשום לי זאת, ואומר לך אם ניתן להתגבר על הנראה כבעיה .

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה דני אני יבדוק את זה ליפני שבועיים שאלתי מישהו שמיתעסק בחשמל רכב והוא אמר לי לגבי החיישן אני לא זוכר בידיוק ניראה לי שזה החיישן של הכריות אוויר או ה-ABS אם זה רק הבעייה אני מבחינתי מבטל את שניהם ה-ABS גם ככה מנותק .

עוד שאלה האם אלטרנטור יותר גדול למשל 180-190 אמפר משפיע על הכוח של המנוע למשל זה יורגש בזה שהאוטו יסחוב פחות

תודה.

פורסם

אני בקרוב מזמין לי להונדה 98" שלי אלט' 200 אמפר.

אם תרצה להכנס להזמנה שלי, תודיע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

480 דולר [כולל משלוח] לפני מיסים.

אלטרנטור של דומיניק איראגי.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

יש לי חבר שנימצא עכשיו בניו יורק ואמור לחזור בערך עוד חודש אני יכול לדבר איתו ושהוא יביא את זה איתו במקום מישלוח וכל העלויות מסביב

פורסם

יש את האלטרנטורים של MEAN GREEN אבל המחירים שלהם רק מתחילים מ 400.

דומיניק איראגי הוא בעסק כבר יותר מ10 שנים, ובונה אלטרנטורים בהספקים משעשעים :) [115 אמפר בעמידה \ 200 אמפר ב 2500 סל"ד למנועי 2.0 ליטר]

ג'וניור, אם תרצה אני אביא לך את המספר של איראגי , שחבר שלך יצור איתו קשר

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...