Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות HU מארה"ב, עכשיו אני אף פעם לא קניתי מוצר כלשהו מחו"ל ולכן אני פונה לאלו שיש להם ידע בנושא, אשמח לקבל הצעות, טיפים וכו'..

המצב הוא כזה - שחברה שלי נמצאת בקונטיקט ואני רוצה שהיא תביא לי משם את המערכת, כמובן שההעדפה היא שהיא תיכנס לחנות כלשהי ותקנה בצורה פרמיטיבית אבל איך מכאן אני יכול לדעת אלו חנויות יש בקונטיקט למשל.. ואם אנחנו הולכים על הכיוון של אינטרנט אז איך אני מוצא אתרי מכירות בחו"ל ואיך זה עובד שם מבחינת משלוח וכדומה..

מה גם שאשמח לקבל כיוון ורקע כללי שאם כבר אני קונה מחו"ל אז מה כדאי, אני כרגע חושב ללכת על Pioneer DEH-P7900BT או DEH-P7800MP (אני יודע שה-78 הינו דגם יותר ישן אך ההבדל בנוסף הוא שהוא גם צבעוני... זה שווה את זה?). שוב אם יש משהו יותר טוב שאני יכול להביא משם בעקבות הפרשי המחירים אשמח לשמוע, פשוט אני כנראה הולך על פיוניר מחוסר ידע בתחום.

שאלה אחרונה היא,

לגבי סיאט איביזה 01'-02' הדגם שבא עם מערכת build-in (המחשב דרך ההוא) יש אופציה להתקין רדיו-דיסק או ש...

אשמח לתגובותיכם...

פורסם

הייתי4 חודשים בקונטיקט אבל לא איפה שאמרת יש בטרמבול מול חנות של סירקיל סיטי ,יש גם במילפורד חנות בשם טויטר אם אני לא טועה.אופציה נוספת לינסוע לניו יורק ברכבת שזה בערך שעה וחצי ששם לא חסר חנויות אבל המס שם קצת יותר יקר מקונטיקט

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

והמחירים בחנויות משתווים למחירים שיש באינטרנט?

יש לי דרך להשיג כתובות של אתרים של חנויות שם?

יצא לי לראות קצת חנויות באינטרנט כמו אמזון וכאלה ורק לפי זה קיבלתי רקע על המחירים שם..

פורסם

חבר'ה קצת עזרה...

באמת זה חשוב לי, אני לא רוצה לפספס את ההזדמנות שאני יכול להביא מערכת מארה"ב בחצי המחיר ככל הנראה.

אני שוב חוזר על השאלות בקצרה:

א. אשמח לקבל את כל הפרטים והאינפורמציה מאנשים שהתנסו בקניה מארה"ב (עדיפות ראשונה לחנויות באיזור קונטיקט, עדיפות שניה באינטנט מאתרים של ארה"ב)

ב. הכוונה למה כדאי להביא (אני כרגע חושב על פיוניר או 7800MP (שהוא דגם ישן אבל צבעוני) או 7900BT או 9800BT (שלפי הבנתי השוני בו מה-7900 הוא רק המסך הצבעוני, שווה להוסיף על זה עוד 100 דולר?!)

ג. לגבי סיאט איביזה 01'-02' יש בעיה להתקין מערכת? (לדגם שיש בו מערכת build-in (מחשב-דרך)).

בתודה מראש,

פורסם

לגבי הקניה על תעבוד קשה.

עכשיו הייתי בארה"ב , עשיתי הזמנה לחבר במקום , בCRUTCHFIELD , לקח לי 5 דק' בערך.

המשלוח הגיע עם UPS תוך יום וחצי מרגע ההזמנה.

את ההזמנה עשיתי בערב. בבוקר קיבלתי מייל שההזמנה נקלטה.

למחרת בבוקר ב 10:00 השליח כבר היה אצלו.

• תוכן חדש...