Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון מנוע מייבוא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום.

לא מספיק הבעיה בגיר בסריון, כנראה שהלך מנוע וצריך חדש.

האם למישהו יש המלצה על מוסך למנועים מייבוא כולל הרכבה והכל במחיר סביר.

דרך אגב אני מאיזור השרון (חדרה והסביבה)...

פורסם

מי קבע שהלך מנוע ??

בהשקעת הענק הזו -6000-5000 ש"ח לפחות למנוע ועוד 4000 לפחות לגיר עדיף למכור את הרכב לכל המרבה במחיר גם אם זה יהיה לתרומה בגן ילדים.

ההשקעה אינה משתלמת מה עוד שמחיר הרכב אינו בשמיים בלשון המעטה ועלות החלפת החלקים גבוהה מאוד.

כנראה שנפלת חזק וקנית גרוטאה אבל לא נורא,נמה שלא הורג מחשל ובטוח שפעם הבאה תקנה רכב מוצלח יותר.

(אין כאן הבעה דיעה נגד סיריון-אני מחזיק דייהטסו אבל אפלאוז הרבה יותר אמינה מהסיריון).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למזלך המנועים של הסיריון נפוצים, בדפי זהב תוכל למצוא מגרשי פירוקים ותתחיל לעשות טלפונים וסקר שוק.

אופציה נוספת, תכניס את הרכב למוסך ותן למוסך להשיג לך מנוע. זה אולי יצא יותר יקר אך תקבל גם אחריות על המנוע והעבודה.

פורסם

דניאל, הרכב של הבחור פשוט שוחט לו את הכיס וחבל.

שים לב גם מנוע וגם גיר בבת אחת והשקעה של קרוב ל-10,000 ש"ח וזה בלי לדעת את שווי הרכב (לא יותר מ-20,000 מבטיח לך,השאלה היא אם בכלל ההשקעה הענקית הזו משתלמת).

מניסיון רע של כמה חברים -רוב מנועי הסיריון 1000 (חבל שפותח השרשור לא כתב אם הרכב עד שנת 2001,שם מותקן ברכב מנוע 1000,משנת 2002 יש כבר 1300 ,מנועים הרבה יותר אמינים),נוטים ללכת ב-150,000 לעולמם ורק שיפוץ מנוע כללי יכול להצילם,מדובר גם במנועאים שתוחזקו במוסך מורשה-הרכב הזה פשוט לא בנוי למאמץ גדול מידי.

קשה לי להאמין שהוא יוכל להשיג מנוע מפירוקיה במצב טוב ואם ינסה באופן פרטי הוא כמובן לא יקבל אחריות על המנוע וגם מירב הסיכויים שיצא עם מנוע דפוק.

מה שראיתי שעושים למנועים הללו הוא שיפוץ מנוע כללי בשיטה הישנה של האוברול כי קשה לי להאמין שמוסך יקח על עצמו אחריות כזו וסיכון בעבודה חוזרת.

אני עדיין טוען שאם יש רק בעיה בגיר ולא אובחן שהמנוע הלך סופית עדיף למכור את הרכב במחיר הזדמנות אבל עדיין בכזה מחיר שישאיר אותו ברווח יחסי לעומת ההשקעה הענקית הצפוייה לפותח השרשור כעת לפי תיאור המצב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אנחנו לא פורום ליעוץ מכירה או רכישה, הוא כבר כנראה עשה את השיקולים שלו וביקש יעוץ לגבי מנוע, אני לא מתכוון לבלבל לו במוח עם נושאים אחרים, למעט מה שהוא שאל.

• ספונסר פורום
פורסם

מה הבעיה במנוע? מעשן? דופק? נורת לחץ שמן?

במנועים של הסיריון יש בעיה,רינג השמן נתפס כתוצאה מבוצה באגן.פלאשינג פותר בעיה זו לעיתים,במידה ולא,חצי אוברואל(רינגים מייסבי החלקה וראש) בעלות נמוכה מהחלפת מנוע פותר את הבעיה לשנים טובות.

אורן

פורסם

ההצעה הטובה ביותר היא, לגרור את הרכב ל-ESI TURBO, לבדיקה

ולקבלת הצעת מחיר. אם לא יראה לך, צור איתי קשר בה"פ יש מי שיקנה את הרכב במצבו הנוכחי ובמחיר הוגן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכולם.

הבעיה במנוע הוא שהוא מעשן שאני נותן גז.

המנוע אוכל שמן ויוצא עשן לבן מהאגזוז מאחורה וגם מהמנוע מקדימה..

פורסם

150.000 ק"מ למנוע נפח 1,000 זה מכובד.זה מנוע קטן וברור שהבלאי שלו יותר גבוה ממנוע שהיה יותר גדול ומתאמץ פחות.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכתבתי,חצי אוברואל יחזיק מעמד שנים,ויוזיל משמעותית את מחיר התיקון.

אורן

פורסם

קח את הרכב לסוחר רכבים, וקבל מה שתקבל - רגע לפני שהמנוע מת סופית והרכב על גרר.

אם תקבל על הסיריון האומללה הזו כמה אלפים טובים, אז עדיף מלקבל עליה 500 ש"ח על שווי כמתכת.

• ספונסר פורום
פורסם
קח את הרכב לסוחר רכבים, וקבל מה שתקבל - רגע לפני שהמנוע מת סופית והרכב על גרר.

אם תקבל על הסיריון האומללה הזו כמה אלפים טובים, אז עדיף מלקבל עליה 500 ש"ח על שווי כמתכת.

למה קארמה רעה?

אין צורך לזרוק את האוטו לברזל...

כמו שכתבתי,אפשר לתקן את הרכב כיאות בעלות סבירה,וגם אחרי התיקון הרכב ימחר במחיר גבוה מהמחירון,מניסיון.

אורן

• תוכן חדש...