Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מוזרה במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שוב פעם נתקלתי במחשב עם בעיה שלא הצלחתי לסדר,

כל פעם שמתקינים ווינדווס (בוויסטה הוא רושם שהקבצים לא טובים בהתקנה) אקספי, אחרי שהוא מסיים להתקין את הקבצים להתקנה הוא עושה רסטרת כדי להעלות את ההתקנה, ואז רשום לי בדוס שהבוט לא טוב, החלפתי הארדיסק, החלפתי סידירום (שניהם חדשים דנדשים), הזזתי את הזכרון לסלוט אחר, ושום דבר, להיפך , עכשיו כשאני מתחיל לעשות בוט מהדיסק של הווינדווס הוא עושה לי מסך שחור במקום להעלות לי את המסך הכחול של ההתקנה בדוס.

למישהו יש מושגגגג מה יכול לקרות ? (ניסיתי 2 דיסקים של אקספי, ואחד של ויסטה)

האם יכול להיות שהזכרון דפוק? אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?

תודה לכל העוזרים :-P

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

טוב אחרי נסיונות כושלים להתקין מ4 דיסקים שונים של XP, כל פעם שאמור להגיע המסך הכחול של הבוט מהדיסק, נהיה מסך שחור, בויסטה כשמנסים לעשות בוט, הוא פשוט לא מעתיק תקבצים ואחרי חצי דקה אומר שהדיסק פגום (ניסיתי עם 2 כוננים שונים)

הזכרון תקין, הארדיסק חדש ותקין, כרטיס מסך נוסו 2, שני כונני DVD, השאלה היא אם הלך הלוח סתם ככה (של אסוס) והאם יש אחריות לכל החיים ללוחות שלהם?

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

יש אפשרות להעביר רכיבים למחשב אחר ולנסות את ההתקנה? (כעקרון הHDD והCD\DVD זה מה שצריך להעביר לניסוי, אבל אם הכרטיס מסך והRAM יעברו, זה גם יעזור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לוח אם, בסבירות ממש גבוהה.

לי הייתה בעיה דומה, מחשב חדש שקניתי שעשה בעיות מהיום הראשון אחרי הרבה ניסיונות התקנה של מערכת הפעלה בסוף היא הותקנה בהצלחה ואז המחשב קרס פעם בשעה~.

הרצתי memtest86 במשך יומיים בערך ולא הייתה שגיאה אחת בזיכרון.

לפני שבוע החלפתי ללוח אם חדש, ומאז 0 תקלות\נפילות\קריסות.

גם הלוח שלי היה של ASUS דרך אגב.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

גם אצלי הייתה בעיה דומה.אם הבנתי נכון אז הייתה בעיה זהה לחלוטין.

מכיוון שלא היה לי כח להתעסק בזה לקחתי אותו למכר שלנו שהוא טכנאי,הבעיה הייתה רישום לא נכון.

כאשר אתה מתקין וינדוס ויסטה, הרישום משתנה.אי אפשר להתקין XP במצב הזה.

• תוכן חדש...