Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק, את הפלסטלינה מחליקים על פני הצבע בתנועות ישרות ( לא מעגליות כמו פוליש) ורק על משטח רטוב.

משתמשים בתרסיס המצורף כדי לרסס קטע קטן של 30ס"מר עובדים עם הפלטלינה ואחרי זה מנגבים עם מטלית מיקרופייבר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם טיפול כזה יכול להתגבר על קילופי לכה קטנים בצבע מטאלי והאם יש מישהו שיוכל לעשות את העבודה במקצועיות עם שימוש בחומרים מתאימים, ומצוי באזור המרכז ?

פורסם
האם טיפול כזה יכול להתגבר על קילופי לכה קטנים בצבע מטאלי והאם יש מישהו שיוכל לעשות את העבודה במקצועיות עם שימוש בחומרים מתאימים, ומצוי באזור המרכז ?

מה זות אומרת ''קילופי לכה קטנים'' ?

פורסם

מישהו מוכל להועיל בטובו ולהסביר לי ואני די בטוח שלעוד רבים פה מהו בעצם תפקידו של "שיטת 2 הדליים" ואיך זה בא לידי מימוש בשטיפה?

ואם יש לעוד אנשים פה עצות לגבי שטיפת הרכב אודה אם תשתפו אותנו בעיצותיכים.

ד"א ראיתי חבר שוטף את המגנזיום החדשים שלו בעזרת פיירי(חומר לשטיפה בייתית),האם מומלץ כי יש שם חומרים לפי דעתי לפחות די חזקים שיכולים להוריד את הלכה מהמגנזיום לא?אם יש המלצות לגבי חומרים שאפשרי להזמין(אפילו מEBAY) לגבי פוליש ידני (יש לציין שאני לא בקיא במכונות ובזויות שיש ללחוץ וכו') מעולה ולגבי ווקס (CLAY) כבר יש פשוט רציתי חומרים טובים למגנזיום ולמרכב.אודה לכם ויום טוב.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...