Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט של FOCAL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות קומפוננט של FOCAL בגודל 5.25 ומצאתי את הסוג הזה:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&pr oductid=274

השאלה שלי היא האם הוא שווה את המחיר של 1250 שקל ואם יש אולי עוד קומפוננט במחיר הזה שהוא אולי יותר טוב מהפוקל

תודה ויום טוב

למכירה: מחשב ברמה גבוהה + מסך דק ושטוח.

ומכשיר PS1 + אקדח + הגה ודוושות + 17 משחקים מקוריים ושני שלטים מקוריים + כרטיס זיכרון 8 מגה

לפרטים נוספים 0546565644 עומר

פורסם

הכי טוב שתוסיף עוד 250 ש"ח ותקנה את ה V2 , הרבה יותר משתלם .

באותו תקציב , יש את המורלים השונים . אבל ה V2 יותר טוב מרובם לפי דעתי , הוא גם זוכה תערוכת EMMA או איך שלא קוראים לה :) ... בתואר המוצר הטוב ביותר לשנת 2005 אם אני לא טועה . ( מורל זכו עם הסופרימו ב 2006 לדוגמא , וההבדל מחירים הוא מגוחך )

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לחלק מדגמי הסטים של פוקל קיימים זיופים בשוק. אני מציע לך לפנות ליבואן ולבדוק אם המקום שאתה תקנה ממנו, הוא דילר מורשה שלהם.

אם לא, היה זהיר, אינני שולל רכישה אחרת שלא מדילר מורשה, רק לוודא שמדובר במוצר מקורי מבית היוצר של חב' פוקל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם אתה מעוניין לקנות את הרמקול הנ"ל לאחר ששמעת אותו?

האם יש לך סאב וופר שישלים את החלק התחתון לרמקול?

לרוב (לרוב לא תמיד) לרמקולים בגודל 5.25 יש מיד מדוייק ומהיר אך תחום תדרים נמוך לא חזק במיוחד.

אולי ישתלם לקנות 6.5 ולהוסיף בניה קטנה בדלת.

לאחר שתשמע את הרמקול וכמו כן תמצא שזהו דילר מורשה , ואני ממליץ גם לשאול את היבואן למחיר , תקנה אותו.

לשאלה השניה, ישנם מספיק דגמים של 5.25 בשוק. מחברות טובות ורבות. השאלה כרגיל היא איך זה משתלב עם המערכת ואיך עם האוזן.

פורסם

נסה את ה-DLS סדרת UP

אם אני לא טועה יש את הרמקולים הנ"ל באותה חנות שפרסמת בשאלתך

ומומלץ לנסות לשמוע ולהשוות לפני רכישה בייחוד כשאותה חנות מחזיקה את שני המותגים

FOCAL ו DLS ולתת לאוזן להחליט

בכל אחד מהבחירות שתעשה מבין שניהם קבל ממני "שפו"

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

הV1 סט נוראי, מיד ממש ממש לא מדהים וטוויטר פשוט אבל באמת פשוט נוראי.

הV2 לעומתו בעל מיד טוב בהרבה, טוויטר חד גם, שזה לא יותר מידי לטעמי אבל הסט הזה טוב בכמה רמות מהV1.

לשלם על V1 1250 שקל זה פשוט בזבוז כסף מטורף. אל תעשה את זה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
לחלק מדגמי הסטים של פוקל קיימים זיופים בשוק. אני מציע לך לפנות ליבואן ולבדוק אם המקום שאתה תקנה ממנו, הוא דילר מורשה שלהם.

אם לא, היה זהיר, אינני שולל רכישה אחרת שלא מדילר מורשה, רק לוודא שמדובר במוצר מקורי מבית היוצר של חב' פוקל.

בברכה

דני

איך אפשר להבדיל....?

פורסם

שלום יעקב

במידה ואתה מכיר את הרמקול שאתה מתכוון לקנות (במקרה הזה פוקאל) ועשית את הבדיקות המתאימות ועדיין אתה קונה מחנות "אחראית ואמינה" אז סביר להניח שכיסית את רוב האפשרויות לא ליפול ברמקול מזוייף כי דיי בהחזקת הוופר כדי לדעת שהוא מזוייף

וכרשת בטחון משמשת החנות

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם
שלום יעקב

במידה ואתה מכיר את הרמקול שאתה מתכוון לקנות (במקרה הזה פוקאל) ועשית את הבדיקות המתאימות ועדיין אתה קונה מחנות "אחראית ואמינה" אז סביר להניח שכיסית את רוב האפשרויות לא ליפול ברמקול מזוייף כי דיי בהחזקת הוופר כדי לדעת שהוא מזוייף

וכרשת בטחון משמשת החנות

בברכה

D.C

נגיד ויש לי קומפוננט של פוקאל במחיר ממש טוב,

מסוחר..(שמוכר עם קבלות ואחריות אגב), אבל הוא עדיין סוחר שמוכר בבית..

איך אני יכול להבדיל שהרמקול מזוייף או אמיתי..?

איזה סממנים יש?

פורסם

יש לי באוטו סאב שישלים את הוופר של הקומפוננט ולכן אני לא רוצה 6.5 ולא רוצה להתחיל עם בניות בשביל הוופר שלו.

עכשיו כרגע מקדימה יש לי סט של "אינפיניטי" לא זוכר איזה דגם ומה שאני רוצה לעשות זה להביא קומוננט טוב חזק ואיכותי לקדימה ולהעביר את ה"אינפיניטי" למגש מאחורה. יש לי הגברה בשביל כולם מגבר 5 ערוצים.

השאלה היא באמת איזה קומפוננט להביא לקדימה משהו טוב בתחום מחירים הזה

למכירה: מחשב ברמה גבוהה + מסך דק ושטוח.

ומכשיר PS1 + אקדח + הגה ודוושות + 17 משחקים מקוריים ושני שלטים מקוריים + כרטיס זיכרון 8 מגה

לפרטים נוספים 0546565644 עומר

• תוכן חדש...