Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי טסט לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך לעשות טסט לרכב מסוג פיאט פונטו. לקחתי את הרכב להכנה לטסט במוסך ושם שמו לו תוסף דלק (על מיכל דלק מלא) כדי להוריד את זיהום האויר. המכונאי אמר לי לגשת לטסט כשהאוטו חם, כדי שהזיהום יהיה נמוך. עשיתי כך, והזיהום יצא 0.533 כשהערך המותר הוא 0.3, והטסט נכשל. אחר כך אמרו לי שצריך לנסוע הרבה, ולא מספיק שהאוטו יהיה חם. עכשיו השאלה היא כמה צריך לנסוע לדעתכם, כדי לנקות את המערכת? יש לי כולה עד יום שני רישיון רכב זמני. אין לי לאן לנסוע בשביל לגמור טנק שלם (גם אין לי זמן לזה). יש דרך אחרת להוריד את הזיהום? תודה מראש.

חזרה לתחילת העמודprofile_icon.gif search_sm.gif

פורסם

כן צריך לפחות לסיים מעל חצי טנק דלק כדי שיתחיל להשפיע...

אתה חייב ליסוע עם הרכב אחרת זה לא ישפיע.. תעשה נסיעות מחוץ לעיר אין ברירה.

רק אל תחשוב לתת גז בחנייה על ניטרל אתה יכול לחמם את המנוע זה הרבה זמן ויש לך הרבה דלק אז שלא תחשוב לעשות את זה, וגם אם כן הדלק לא יגמר מהר כי המנוע לא במאמץ..

פורסם

איזה תוסף שמו לך?אני ממליץ לך על 80X ,קודם כל תיסע ותגור תמיכל שיש לך עכשיו,תמלא חצי מיכל תוסיף את 80X

סע איתו בערך 50 ק"מ ותראה תוצאות

פורסם

צריך על חצי מיכל דלק לפחות לשים תוסף- אני אישית חושב שהטוב ביותר הוא גולד לייבל עובר טסט.

לאחר מכן יש לנסוע עם הרכב 15-20 דקות וכדאי בדרכים בינעירוניות כדי שהרכב יגיע לטמפ' עבודה ולא יתחמם במקום כי זה לא יוביל אותך לשום מקום.

אם עדיין הבדיקה לא יוצאת תקינה אחרי הצעד הזה צריך לבדוק במה מדובר-בעית זיהום אוויר :חיישן חמצן,ממיר,ועוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ומה המסקנות שלדמנו מהסיפור הזה:

1. לא לתת למוסכניק לדחוף סתם תוסף. לך תקנה אחד מומלץ ותמלא אחר הוראות השימוש.

2. לא מחכים עם הטסט עד לרגע האחרון! הטופס מגיע אליך לבית לפחות חודשיים מראש!

פורסם

להכניס תוסף למיכל דלק ריק?! זאת סכנה וסיכון גבוהה מאוד לסתימת דלק רצינית!.

שאל את המוסכניק איזה תוסף הוא שם לך יכול להיות שהוא שם לך תוסף של 20ש"ח שלא שווה כלום (לרוב ה"תוסף" הזה מכיר רק דלק ולא עושה שום דבר ליעילות חחח)

צריך תוסף דלק כמו גולד לייבל של LM תוסף מעולה.

פורסם

חולק על כל מה שאמרת, מכיוון שאין קשר כאן לפלגים, פלאגים מחליפים לאחר שהגיע זמנם או לאחר זמן רב מאוד שלא הוחלפו (לפי הוראות יצרן ואפשר למשוך טיפה יותר), נגיד והוא יחליף פלאגים לחדשים, מה זה ייתן לו בדיוק? שיפור של אחוז? לא יותר מזה, ואת זה תוכל למצוא באינטרנט מחקרים.

אם הוא נוסע על פלאגים שעבר זמנם של ההחלפה, אז כן צריך לשקול, אך הוא לא אמר עליהם כלום אז אי אפשר סתם לזרוק לאוויר רעיונות ולגרום לו נזק לכיס שבהחלט לא תביא לשום תועלת.

כמו כן, חור באגזוז? כשיש חור באגזוז יש לך רעש די חזק, אשר נשמע טוב ולא נשמע כרעש רגיל, מכו כן החור רק יגדל עם הזמן, לכן הבחור היה שם לב תוך ימים בודדים לרעש בלתי רגיל מאזור המפלט, כמו כן בטסטס היו שמים לזה לב תוך שניות אם היו מסתכלים או שומעים בזמן העלת הסל"ד לבדיקת הגזים.

שיטת ניקוי "טבעית" היא בעצם לתת נסיעה במהרות שיוט לזמן מה, אפשר עם תוסף איכותי ואפשר בלי, וזה יעשה את העבודה, לא תמיד עובד אבל מתנקה הפיח? כן.

• תוכן חדש...