Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

ברצוני לברר יש לי דיהוו נובירה וכבר תקופה המיכל של המים שלי ריק כל בוקר אני ממלאת מים ואחרי כמה זמן הם נעלמים

הייתי במוסך והוא בדק לי את הצינורות עם לחץ של מים מהמיכל והכל היה בסדר אחרי. הוא הודיע לי שיכול להיות שהטרמוסטט לא פותח כמו שצריך או ראש מנוע או רדיאטור ואני לא יודעת מה לעשות יש לציין שעד אכשיו החום של הרכב לא עלה המחוג תקין מה אני עושה?

הודה לכם על תשובתכם

פורסם

צריך גם לבדוק אם אין נזילת מיים מרדיאטור החימום הפנימי שבתוך המכונית.

מהיכן את בארץ?, כי אולי ניתן יהיה להפנותך למישהוא אחר מקצוען כדי שיבצע גם הוא בדיקה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא מכיר ספציפית את הנובירה אבל איך נראה פקק מיכל המים?

אם מדובר בפקק שיש בו דיסקית עם גומי שיושבת על קפיץ נסי להתחיל מלהחליף אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תנסי להוציא מדיד שמן מנוע, לנגב להכניס ולהוציא. אם תראי מים על המדיד אז צריך לעשות ראש מנוע. אם אין מים על המדיד וגובה שמן הוא בסדר אז תבקשי במוסך או בחנות חלפים להחליף פקק מיכל העיבוי.

שי ז, בנובירה הפקק הוא אם דיסקית גומי, כמו שאמרת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ישנם 2 מצבים:

1. תרמוסטט תקוע סגור - המנוע מתחמם והטמפ' בלוח השעונים תהיה גבוה מהרגיל.

2. תרמוסטט תקוע פתוח - למנוע ייקח יותר זמן מהרגיל להגיע לטמפ' עבודה ויכול להיות שתראי שינויים קיצוניים בטמפ' - בעמידה ברמזור/פקקים, הטמפ' תהיה נורמלית ובנסיעה, הטמפ' תרד בצורה דרסטית.

אני לא חושב שאף אחד מהמצבים הנ"ל יכול לגרום לאיבוד נוזל קירור כפי שתיארת.

פורסם
שלום לכם

ברצוני לברר יש לי דיהוו נובירה וכבר תקופה המיכל של המים שלי ריק כל בוקר אני ממלאת מים ואחרי כמה זמן הם נעלמים

הייתי במוסך והוא בדק לי את הצינורות עם לחץ של מים מהמיכל והכל היה בסדר אחרי. הוא הודיע לי שיכול להיות שהטרמוסטט לא פותח כמו שצריך או ראש מנוע או רדיאטור ואני לא יודעת מה לעשות יש לציין שעד אכשיו החום של הרכב לא עלה המחוג תקין מה אני עושה?

הודה לכם על תשובתכם

לאבחון מערכת קירור צריך מקצוען, על פניו נראה כי לא בקרת אצל אחד כזה. טכנאי טוב אמור לעלות על בעיית איבוד מים ללא ניחושים מלומדים או החלפות חלקים לנסיון - לא מדובר בהנדסת טילי גרעין.

• תוכן חדש...