Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האודי A6 1.8T

dkny2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי אפשרות לקנות במחיר מציאה מאוד את הרכב הנ"ל אך הרכב עומד ומוזנח (נלקח בחשבון ) ,

מי מכיר את הרכב ?

האם בכלל כדאי לגעת (ללא קשר לרכב שדיברתי עליו)?

מה האופציות שידרוג ?

תודה לעונים .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני לא יודע בוודאות ממחקר שעשיתי על ה-A6 1,800 טורבו.

אבל אני אישית לא הייתי לוקח. למה? לא יודע כמה המנוע הזה חזק לחנזירה הזאת.

מה שכן, במגרש שעבדתי בו היתה A6 ייבוא אישי מודל 2001 2,700 CC בי-טורבו קוואטרו עם כל התוספות.

אחחח זאבה בעור של כבשה!:twisted:

פורסם
אני לא יודע בוודאות ממחקר שעשיתי על ה-A6 1,800 טורבו.

אבל אני אישית לא הייתי לוקח. למה? לא יודע כמה המנוע הזה חזק לחנזירה הזאת.

מה שכן, במגרש שעבדתי בו היתה A6 ייבוא אישי מודל 2001 2,700 CC בי-טורבו קוואטרו עם כל התוספות.

אחחח זאבה בעור של כבשה!:twisted:

כמה שטויות בהודעה אחת. המנוע נחשב כחזק מספיק עבור הפאסאט ועוד 100 קילו לא הופכים אותו לעגלה, ודאי שהוא חזק יותר מאשר מרצדס E200 או בימר 520, ועם עדכון תוכנה הוא אפילו חזק וחסכוני יותר מאשר ה-2400 בזכות מומנט גבוה כבר מסל"ד נמוך. מה שכן, הטורבו יכול "ללכת" בלא הודעה מראש או להחזיק 100 אלף ק"מ ויותר - הכל עניין של מזל. בסה"כ, למחיר שלו הרכב נותן תמורה בהחלט טובה - מרווח, נוח ובנוי היטב (איכות ההרכבה עולה משמעותית על זו של מרצדס, ממספר השוואות שעשיתי!).

למען הגילוי הנאות - אני הייתי בעליו של רכב כזה משנת 2001 וכעת מחזיק אחת משנת 2003.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כתבתי שאני לא יודע כי לא בדקתי, נכון? מה לא הבנת?

זה עניין של טעם. אין כאן שום שטות ואל תשלול דעה של מישהו אחר כי היא לא תואמת את דעתך.

לא טענתי שהיא עגלה, כתבתי שאישית הייתי מעדיף וורסיות יותר חזקות של ה-A6 לעומת המנוע הכי קטן בסדרה.

יש שטוענים שגם ה-2.4 חלש מדי בשבילם. זכותם, לא? - בדיוק בשביל זה יוצרים גרסאות חזקות יותר.

פורסם
כתבתי שאני לא יודע כי לא בדקתי, נכון? מה לא הבנת?

זה עניין של טעם. אין כאן שום שטות ואל תשלול דעה של מישהו אחר כי היא לא תואמת את דעתך.

לא טענתי שהיא עגלה, כתבתי שאישית הייתי מעדיף וורסיות יותר חזקות של ה-A6 לעומת המנוע הכי קטן בסדרה.

יש שטוענים שגם ה-2.4 חלש מדי בשבילם. זכותם, לא? - בדיוק בשביל זה יוצרים גרסאות חזקות יותר.

קיבלתי בהכנעה. טעיתי. טעות. טועים. טעינו.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...