Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד"ר 100 (לחיילים שבינינו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! בתור חייל מתוסכל, גם אני מבזבז את רוב ימיי בצבא במחשבה איך להוציא כמה שיותר גימלים.

חבריי סיפרו לי שישנו ד"ר בתל מונד שנקרא ד"ר 100, למה? כי בעד 100 שקל הוא יתן לך 3 גימלים.

מישהו שמע/מכיר/יודע על העניין?

אשמח אם תוכלו לשפוך יותר אור על הנושא...!

תודה מראש!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זיוף של ממצאים רפואיים זו עבירה פלילית על החוק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האמת שבמקרה ראיתי ועצבן אותי נורא משהו אחר - למה לעזאזל רפי גינת מבזבז את זמננו עם "תחקיר החלב" האולטרה מטופש הזה שחסר כל ערך מהותי, ורק אח"כ מכניס את הדברים החשובים באמת - כמו זוג הזקנים האלו שהתעללו בילדים (איום ונורא) והרופא המניאק הזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בגלל משהו קטן ושטותי כזה הקרוי רייטינג.

ה''סקופ'' שלו זה זוג הזקנים,לכן הוא שומר זאת לסוף התוכנית וכך הוא ''שומר'' על הרייטינג .

פורסם
שלום לכולם! בתור חייל מתוסכל, גם אני מבזבז את רוב ימיי בצבא במחשבה איך להוציא כמה שיותר גימלים.

חבריי סיפרו לי שישנו ד"ר בתל מונד שנקרא ד"ר 100, למה? כי בעד 100 שקל הוא יתן לך 3 גימלים.

תודה מראש!

מתוסכל? לא מרגיש שאתה תורם?

תשתחרר, או שתבקש לעבור תפקיד.

בכיין

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום לכולם! בתור בחור מתוסכל מינית, גם אני מבזבז את רוב ימיי בעולם במחשבה איך להוציא כמה שיותר זיונים.

חבריי סיפרו לי שישנו ד"ר בתל מונד שנקרא ד"ר 100, למה? כי בעד 100 שקל הוא יתן לך.

תודה מראש!

פורסם
שלום לכולם! בתור בחור מתוסכל מינית, גם אני מבזבז את רוב ימיי בעולם במחשבה איך להוציא כמה שיותר זיונים.

חבריי סיפרו לי שישנו ד"ר בתל מונד שנקרא ד"ר 100, למה? כי בעד 100 שקל הוא יתן לך.

תודה מראש!

לך לדר' מספיחס, גם בחינם הוא יתן לך

גילוי נאות: הכותב הוא קורבן של חוק מרפי שלאחר שהיה משוחרר כשלושה חודשים שבר את היד והיה עם גבס שהיה מספק לו חצי שנה רמ 2.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

מזכיר לי שלפני כמעט שנה ,אני שברתי ביום ספורט למפקד שלי את הרגל במשחק כדורגל, הוא היה מסופח לכימעט חודשיים בר"מ 2 ,ובזמן הזה אני וחבריי למחלקה עשינו בית ז*נ*ת.

כשהוא חזר,שמעתי ממנו שגם הוא לא יצא פראייר וגם עשה בר"מ 2 בית ז*נ*ת ועוד קיבל כסף.

סיפור שבו 2 הצדדים יצאו מרוצים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה כל כך משעשע?

אם הבחור מתוסכל זו גם אפשרות לפתור את הבעיה שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקשיב לי, חוצפן. לא יודע מי חינך אותך ולאיזה ערכים, אבל אם כבודו כול כך מתוסכל (שניה, אני רץ להביא מימחטה), אז תואיל לבקש יחידה התנדבותית, לה חייבים עפ"י חוקי מטכ"ל לתת לך הזדמנות. אם הפרופיל שלך לא מאפשר זאת, בקש לעבור למקום בו תיתרום לזולת. אה, ועוד משהו: תשתדל לא לעשות מעצמך צחוק וביזוי.

פורסם

לעבור תפקיד /בסיס בימינו -זה רק בדרך הקשה[לעשות בעיות,]

טופס 55 ודומיו-הם זכר מתוק של ימים יפים יותר,וזה מיניסיון אישי שלי[עשיתי בעיות וישבתי בכלא בכדי לעבור מחייל ירוק לחייל הים לתפקיד שחשקתי].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...