Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קולר גיר פאסאט 2000..קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפושים בפורום ובכל מנועי החיפוש של האינטרנט ולא מצאתי שום מידע.

מעניין אותי לדעת אם אצלי ברכב קיים קולר גיר ואם לא אז אם דחוף להתקין אחד.

פשוט קראתי על זה הרבה וזה נשמע משהו ששומר על הגיר לאורך זמן.

תודה לעונים:)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

לחבר שלום,

ברכב שלך מותקן קולר נוזל ATF ובדגמים מסויימים אפילו 2 קולרים לכן אין צורך להוסיף שום קולר לנוזל ATF.

אם את חושש מבעיות מקולר ATF גש למוסך והחלף נוזל ATF וניקוי הקולר והצנרת בעזרת לחץ אוויר נמוך מ-10 בר.

איזה כייף לי :)

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על התגובה:)

ואני לא מרגיש שום בעיות עם הגיר או משהו.(בלי עין הרע שימשוך עוד חצי מיליון ק"מ..)

פשוט סתם התעניינתי..

שוב תודה!

פורסם

הכי חשוב שתשמור על מערכת הקירור תקינה ותשתמש בנוזל קירור מקורי G12 PLUS הקפדה על כלל זה תיאריך את חיי הקולר ומערכת הקירור.

במידה ומתגלה תקלה או שהגיר נכנס למצב חירום הכנס מיד את הרכב למוסך ואל תמשיך לנסוע גם אם התקלה נעלמה לאחר שהרכב התקרר והתנעה מחדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מטפל אך ורק במוסך מורשה ואני מקווה ובעצם די בטוח שהם שמים את הנוזל קירור המסויים שאמרת.

קרה לי פעם אחת שהגיר נכנס למצב חירום, וזה היה שהלכה לי המצערת אלקטרונית המנוע נכבה פעמיים, ואז הגיר נכנס למצב חירום.

כמובן שהנסיעה שלי משם הייתה למוסך ולקחתי את הרכב בסוף היום.

שוב תודה מרק:)

ומצטער על השעה הלא קשורה..אחרי הכל אתמול היה שישי בערב וצריך לצאת קצת כדי לקום עם הנגאובר בבוקר:)

• תוכן חדש...