Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לעורך דין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי רוצה המלצות לעורך דין. שמנסיונכם או במקרים ששמעתם על מישהוא טוב. אני צריך עורך דין שיצג אותי בעניני תעבורה. מישהוא טוב שיוכל לעזור לי, ובערך כמה העלות שלו ??

פורסם

עו"ד איילון אורון.

עו"ד דויד גולן שוקן 18 ת"א.

לא היה לי ניסיון עימם הכל מתוך המלצה של חברים שקיבלו את שירותם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קח בחשבון שמבחינה כספית העיניין לא יהיה זול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עורך דין ארז רופא בת"א

אין עליו הבחור תותח אני לא מפסיק לשלוח אליו אנשים והוא עזר לי המון רוצה פרטים תכתוב לי בפרטי מה הבעיה שלך ואני יגיד לך בערך כמה כסף להכין .

בהצלחה .

אכן החיים בזבל !

פורסם

עלות בין 1500ש"ח ל 5000 תלוי בעו"ד.

ויכול להיות שתלוי גם במורכבות המקרה אבל זו כבר השערה.

בכל מקרה אם יש לך פסילה מנהלתית תפעיל עורך דין כמה שיותר מהר כי הוא יוכל לקצר גם אותה.

מה העבירה?

• תוכן חדש...