Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון מצב MX אלפיין 9855

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לבעלי 9855

כידוע קיימת פונקצית הXM היא כוללת 3 מצבים 1 2 3 .

אבל שאני מפעיל את הפונקציה אין לי מושג איך לכוון בין המצבים 123.

בדקתי בחוברת ההראות שם לא מסבירים את זה ברור או שזה פשוט לא עובד.

חשבתי לרגע שפונקציה לא קיימת אצלי אבל בזמן עבודתו של המכשיר במצב "DEMO" פיתאום ראיתי אותו מחליף לי את הכיוונים 123 לבד.

השאלה איך אני מחליף כיוונים והאם האופציה קיימת?

חשוב להדגיש המכשיר הוא אמריקאי 9855 לא R

פורסם

פונקציית MX = MEDIA EXPENDER מופיעה שני תפריטים:

1. בלחיצה אחת קצרה על MENU אתה נכנס לתפריט רגיל ( SETUP ,צבעים וכו' ) , שם בוחר בMEDIA EXPENDER ויש לך שם אפשרות להדליק או לכבות את הפונקציה ( ON וOFF ). אתה מדליק את הפונקציה ( לוחץ על ON ) ויוצא מהתפריט.

2. כדי לכוון מצבים 1 , 2 , ו3 אתה צריך ללחוץ ולהחזיק MENU כדי להכנס לתפריט כיוונים (קרוס, טיים קורקשין וEQ ). בגלל שלפני זה הפעלת את MX בתפריט הראשון, מופיע לך עכשיו MEDIA EXPENDER בתפריט כיוונים ( אם MX מכובה בתפריט הראשון הוא לא מופיע בתפריט כיוונים! ). נכנס לMX בתפריט כיוונים ובוחר ב 1 ,2 ,או 3 . המספרים מציינים 1=חלש, 2=בינוני ו3=חזק.

מקווה שהבנת את ההסבר שלי, אם לא תרים טלפון :wink:

פורסם

עוד נקודה חשובה אחת לגבי MX. כיוון MX הוא בעלדי לכל מקור מוזיקה ( רדיו, דיסק MP3, דיסק CD רגיל, AUX ). אפשר לבחור כיוון שונה ( 1 ,2 או 3 ) לדיסק רגיל, לדיסק MP3 ורדיו וכל פעם שאתה משנה בינם מכשיר זוכר את הכיוון שלך. אז אם שמת 3 בMX עם דיסק רגיל תבדוק מה הכיוון בדיסק MP3 כי יכול להיות זה מכובה בכלל בMP3.

• תוכן חדש...