Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2001 - בעיה בסל"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הטורים התחילו לשחק לי כאשר אני בניוטרל (במיוחד בתחילת נסיעה כאשר האוטו קר אבל לא רק).

אני נוסע והכל חלק וכאשר אני מגיע לעצירה (לפעמים אפילו במקביל לבלימה הטורים עולים מעט בלי לחצה על הגז) הטורים משחקים בתחום 1000-1800 בלי שאני מוגע בדוושת הגז.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

ערן

פורסם

זה יכול להיות הרבה סיבות ...

למשל אצלי באוטו שכדומני אני ואתה חולקים את אותו סוג רכב

שאני מדליק את המזגן הטורים משתגעים וקופצים מעל 1000 מתחת ל1000 הם משחקים נראה לי בטרמפולינה

החבר'ה ב ג.ג. אמרו לי שזה בגלל הקומבינה שהאישה הזקנה שנהגה באוטו עשתה .

שואל מה הקומבינה ?

נשרף לה הבית פיוזים של הרכב אז במקום להחליפו בחדש ומקורי ששוויו 700 ש"ח היא הלכה לאיזה חאפר שיעשה לה קומבינה שם עם החוטים ויצאה בזול אבל היא כל כך מטומטמת (סליחה מראש אם את נמצאת בפורום שלנו ) שלא היה לה אכפת שהטורים קופצים לה כמו איזה משוגעים היא חשבה שזה תקין בכל מקרה יש הרבה סיבות שמחתי לשתף את הסיבה שלי מקווה שנהנתם.

אה ואם אתה שואל אותי אז לי החליפו חיישן חום והטורים יותר מיוצבים וההרגשה הרבה יותר טובה אז תבדוק אולי חיישן חום והמלצה קטנה ממני אליך :

" תראה למוסכניק שאתה מבין עיניין אחרת הוא חושב שאתה פארייר ובור בעיניין רכבים שהוא ינסה לעשות עליך קופה

תבקש ממנו את החלק שהתקלקל מראש עוד לפני שהוא מתחיל תעבודה ככה הוא ידע שאתה לא "בחורה" .

• תוכן חדש...