Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מגבר בארה"ב , הוא שוקל 12 ק"ג .

 

שאלתי היא : איזה חברת שליחויות בארה"ב שולחת לישראל בכמה שפחות כסף - הובלה ימית לא משנה לי שהמוצר יגיע תוך חודש או חודשיים .

 

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

טרנטולה 960.4 במקרה? קיבלתי כזה מארה"ב לפני מספר חודשים, 124 דולר משלוח, דואר אוויר. תברר את אופציית המשלוח הימי עם החנות שאתה עובד איתה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

איך עובדת הפרוצדורה עם המכס במקרה הזה? איך משלמים כמה לוקחים? אשמח לתשובות.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

ערך המכס יהיה מורכב מ33 אחוז מהמחיר הכולל (מחיר מוצר+עלות המשלוח). מכאן יש שני אופציות. במידה והשתמשת בשרות של חברת דואר אקספס (UPS, DHL, FedEx) - תקבל טלפון ביום הגעת המוצר לנתב"ג, ויבקשו ממך לשלם טלפונית (מספר אשראי). לאחר התשלום, המוצר יגיע אליך תוך מספר שעות עם שליח. אתה גם יכול לבחור בתשלום ישיר לשליח במזומן. במידה והמוצר נשלח דרך חברת הדואר האמריקאית (USPS) - הוא יגיע לסניף המכס בתל-אביב או בחיפה, כתלות באזור מגוריך. ישלח לך מכתב המבקש להגיע לסניף ולבצע את התשלום במקום, או שתוכל לשלוח פקס עם בקשה להעביר את המוצר לסניף הדואר הקרוב לביתך, בו תקבל אותו לאחר התשלום.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

×
×
  • תוכן חדש...