Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AC-Delco האם זה שמן איכותי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן ברמה טובה מאוד. מדובר בחברה המקורית שמייצרת שמנים וחלקי חילוף לרכבים אמריקאיים.

אני השתמשתי בו במשך שנתיים וקצת בסיטרואן AX שמכרתי לא מזמן והייתי מרוצה.

פורסם

החברה היא חברה אמריקאית שמיצרת את החלקים המקוריים לרכבים אמריקאים , חברה מאוד איכותית. השמן שנמכר בארץ מיוצר במפעלי החברה בבלגיה ונחשב למאוד איכותי . מחיר מומולץ לגלון הוא בסביבות 80 ש"ח

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

ב 50-60 ש"ח קונים את ה 5 ליטר.

החברה נחשבת לבסדר לא יותר מזה לכן גם מחירו הנמוך יחסית.

אבל לפונטו שהיתה לי למשל השמן לא התאים מכיוון שהיה רעש נקישות חזק מהשסתומים.

אישית השתמשתי בהרבה חברות של שמנים והשמן הנ"ל היה היחיד שנאלצתי לשפוך זמן קצר אחרי המילוי ולהחליפו בשמן אחר עקב רעש נקישות חזק.

פורסם
ב 50-60 ש"ח קונים את ה 5 ליטר.

החברה נחשבת לבסדר לא יותר מזה לכן גם מחירו הנמוך יחסית.

אבל לפונטו שהיתה לי למשל השמן לא התאים מכיוון שהיה רעש נקישות חזק מהשסתומים.

אישית השתמשתי בהרבה חברות של שמנים והשמן הנ"ל היה היחיד שנאלצתי לשפוך זמן קצר אחרי המילוי ולהחליפו בשמן אחר עקב רעש נקישות חזק.

אתה מדבר על acdelco 5W40

ולאיזה שמן עברתה (צמיגות וחברה)

פורסם

AGIP SINT2000 חצי-סינטטי 10/40 במיכל השחור זה חבל על הזמן. מוסכים מורשים של MASERATI בארה''ב משתמשים רק בו, ויתרה מכך, מייבאים אותו במיוחד מאיטליה לארה''ב. יש באוטו-דיפו.

d4_1_b.JPG

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

AGIP SINT2000 חצי-סינטטי 10/40 במיכל השחור זה חבל על הזמן. מוסכים מורשים של MASERATI בארה''ב משתמשים רק בו - BURZUM כתב ואני מסכים .

נמצא אצלי בשימוש כ 4 חודשים .ב פיאט בראבו ו מיצובישי גאלנט .

מרוצה מאוד .

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
יש בשוק גם ACDELCO במיכל אפור 5W/30 ב-5 ליטר

איפה ניתן להשיג אותו, ומה מחירו?

האם הוא סינטטי מלא?

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
איפה ניתן להשיג אותו, ומה מחירו?

האם הוא סינטטי מלא?

תודה.

טוב, זה השמן (בצמיגות 5-30, לא 5-40 כמו בתמונה). הוא אכן סינטטי מלא ובא באריזה של 5 ליטר. המחיר בסביבות 120 ש''ח ואני יודע איפה יש בירושלים, באיזורים אחרים אין לי שמץ.

oilchangekit24v.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תודה .

UMI גם יבואנים של ACDELCO נכון?

יש מצב שהם מוכרים לפרטיים במחיר שראוי ליבואן?, או שהם לוחצים במחשבון X4 וזה המחיר שימכרו לי במחסן מוסך מורשה?

ד"א, הכי זול שמצאתי לגלון האדום 5 ליטר, הוא 70 ש"ח, מאיפה אתם קונים ב 50-60?, לדעתי אלו מחירים שהיו לפני שנתיים והיו עליות מאז.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...