Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס עם שני הילוכים אחוריים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ראיתי פרסומת ב"בלייזר" למרצדס S, כאשר כתוב שם שיש לה שבעה הילוכים קדמיים ושני אחוריים.

וכאן נשאלת השאלה

"WTF?" :screwy:

בשביל מה לשים שבעה הילוכים קדמיים ושני אחוריים???

ואז הגעתי למסקנה שלמרצדס יש "מחלה" שהם חייבים להיות מעל כולם, לפחות מבחינה מספרית.

מה דעתכם?

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם
למיטב ידיעתי ל-7G-Tronic, התיבה האוטומטית עם שבעה יחסי העברה של ה-E/S יש הילוך אחורי אחד בלבד.

גם אני, אבל כתוב במפורשות בפרסומת שיש לה שני הילוכים אחוריים

פורסם
למיטב ידיעתי ל-7G-Tronic, התיבה האוטומטית עם שבעה יחסי העברה של ה-E/S יש הילוך אחורי אחד בלבד.

גם אני, אבל כתוב במפורשות בפרסומת שיש לה שני הילוכים אחוריים

הפרסום נכון, שני יחסי העברה לנסיעה לאחור, מופעלים ידנית.

מתוך הודעה לעיתונות שפורסמה לאחרונה:

"To meet their ambitious goals, the Mercedes engineers designed the world's first ever volume-production passenger car transmission with seven forward speeds and two manually engaged reverse gears."

שיהיו בריאים :?

פורסם

דווקא מעניין לדעת עוד על הגיר הזה...

קראתי עליו לפני כמה חודשים אפל שכחתי איפה ....

באיזה מכוניות הוא אמור להיות ???

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בינתיים רק במנועי ה V8, בהמשך כנראה היא תמצא את מקומה גם במנועי ה V12, ואולי גם במנועי ה V6

פורסם

תשמע משהו מצחיק שחלמתי עליו המון זמן !!! אבל אמיתי למדיי !!

יש לי מגזין שקניתי ביוון כשהייתי בן 8 או 9 לא זוכר....

לפני כמה שנים כשיכולתי לקרוא אותו ! מצאתי מכונית שיש בה 8 הילוכים ...

שם המכונית CHALLENGE 4-WHEEL DRIVE שנת 1985

עם מנוע 5 ליטר של מרצדס עם 2 מדגשי טורבו !!

מישהו מכיר ( סליחה אם אני קצת סוטה מהנושא אבל זה ממש יצאלי כרגע וחיפשתי את המגזין עד שמצאתי :wink: )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אתמול ראיתי פרסומת ב"בלייזר" למרצדס S, כאשר כתוב שם שיש לה שבעה הילוכים קדמיים ושני אחוריים.

וכאן נשאלת השאלה

"WTF?" :screwy:

בשביל מה לשים שבעה הילוכים קדמיים ושני אחוריים???

ואז הגעתי למסקנה שלמרצדס יש "מחלה" שהם חייבים להיות מעל כולם, לפחות מבחינה מספרית.

מה דעתכם?

אם הבנתי נכון (ואני לא מתחייב לזה), מה שהם עשו זה חיברו 2 גירים אוטומטים ביחד. בגיר אוטומטי רגיל יש מערכת פלנטרית אחת. כאן יש שתים. כלומר באופן תיאורטי אפשר לקבל 9 הילוכים קדמיים ושלושה אחוריים. (בכל מערכת פלנטרית שלושה יחסי העברה).

נמרוד

7g-tronic.jpg

• תוכן חדש...