Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על רובר 216?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים יותר.

מה דעתכם על הרכב רובר 216? האם הוא חסכוני? אמין? יש/אין חלפים?

התקציב שלי הוא עד 25k אולי אפשר לעלות טיפה (ממש טיפה) .

הרכב בעיקר ישמש ל:

נסיעות עירוניות ובין עירוניות מדי פעם

אז רציתי לקבל הארה לגבי הרכב הנ"ל

ועוד משהו קטנטן: מה ההבדל בין 216 לדגם 214 ?

תודה לעוזרים

פורסם

ה216 הוא 1600 סמ"ק.

ה214 הוא 1400 סמ"ק.

כעיקרון מסתתר לך בארכיון הפורום ים של חומר ,לכן אני ממליץ לעשות חיפוש.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
ה216 הוא 1600 סמ"ק.

ה214 הוא 1400 סמ"ק.

כעיקרון מסתתר לך בארכיון הפורום ים של חומר ,לכן אני ממליץ לעשות חיפוש.

תודה לחבר

עשיתי חיפוש עוד לפני שפרסמתי את הנושא אך ללא מענה לשאלות שלי

מצאתי רק לגבי צריכת דלק, וגם זה לא היה חד משמעי .

אשמח אם תעזרו לי , תודה.

פורסם
שלום לכולם

רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים יותר.

מה דעתכם על הרכב רובר 216? חיובית בגדול - אין כזה דבר שאין חומר על זה, יש הרבה תשובות בנושא. האם הוא חסכוני? - ביחס לביצועים כן, חוצמזה ממוצע. אמין? לא הכי אמין שיש בשוק, אבל אם טופל כיאות גם לא נורא, בגדול לדעתי תמורה טובה מאוד למחיר שלו (והוא נסחר בד"כ מתחת למחירון) יש/אין חלפים? למיטב ידיעתי יש. אם מישהו יתחיל להדאיג אותך בשמועות, תתקשר למוסך המרכזי שלהם בפ"ת, או למוסך מורשה אחר הקרוב למקום מגוריך, ותברר בעצמך.

התקציב שלי הוא עד 25k אולי אפשר לעלות טיפה (ממש טיפה) .

הרכב בעיקר ישמש ל:

נסיעות עירוניות ובין עירוניות מדי פעם

אז רציתי לקבל הארה לגבי הרכב הנ"ל

ועוד משהו קטנטן: מה ההבדל בין 216 לדגם 214 ?

בנוסף להבדל בנפח המנוע כאמור לעיל, יש גם הבדלים באבזור. בעיקרון, גם ה- 1.4 חזק ביחס לנפח המנוע.

תודה לעוזרים

חשוב להקפיד על רכישת רכב שטופל במוסך מורשה ובאהבה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש שני צדדים למטבע הזה.

לאבא שלי יש בצ'ילה 216 משנת 97.

הוא לא עושה בעיות, ועבר כבר 355000 קילומטר.

הבעיה היא לא עם האוטו, אלא עם התדמית שיש לו בארץ ועם האקלים והכבישים.

זה אוטו די חזק (מנוע הונדה) והמנוע מאוד אמין.

יש לו בעיות עם כל מערכת המים במקרים מסוימים שבהם משתמשים במים רגילים במקום במים ירוקים.

החלפים קיימים, ותמיד אפשר להביא אותם מחו"ל דרך EBAY (מאנגליה, לא ארה"ב).

בכלליות האוטו הוא נחמד, מפנק, מאובזר טוב, ותמורה מעולה למחיר, במקרה שתמצא אחד שטופל טוב.

אני אתחיל חיפוש אחר 216 בעצמי עוד חודשיים, כי אבא שלי בא לגור בארץ ואחרי 6 שנים עם 216, הוא עדיין רוצה להמשיך לנהוג בו.

פורסם
יש שני צדדים למטבע הזה.

לאבא שלי יש בצ'ילה 216 משנת 97.

הוא לא עושה בעיות, ועבר כבר 355000 קילומטר.

הבעיה היא לא עם האוטו, אלא עם התדמית שיש לו בארץ ועם האקלים והכבישים.

זה אוטו די חזק (מנוע הונדה) והמנוע מאוד אמין.

יש לו בעיות עם כל מערכת המים במקרים מסוימים שבהם משתמשים במים רגילים במקום במים ירוקים.

החלפים קיימים, ותמיד אפשר להביא אותם מחו"ל דרך EBAY (מאנגליה, לא ארה"ב).

בכלליות האוטו הוא נחמד, מפנק, מאובזר טוב, ותמורה מעולה למחיר, במקרה שתמצא אחד שטופל טוב.

אני אתחיל חיפוש אחר 216 בעצמי עוד חודשיים, כי אבא שלי בא לגור בארץ ואחרי 6 שנים עם 216, הוא עדיין רוצה להמשיך לנהוג בו.

תודה לחבר

ואיך אפשרי לפתור את בעיית המים הזו?

תדמית לא מעניינת אותי, ומה לגבי הכבישים והאקלים?

תודה

פורסם

להשתמש אך ורק בנוזל קירור ייעודי (זה נכון לגבי על רכב, אגב, רק כאן הרגישות גבוהה, בדומה לרכבי פיג'ו למשל).

ולוודא ככל הניתן שגם הבעלים הקודמים עשו כך. בתור התחלה - לשאול אותם ולוודא במוסך מורשה (יכולים שם לבדוק ברגע מה יש לך בתור נוזל קירור, באמצעות בדיקת החומציות שלו אם אינני טועה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כן - שים לב לרמת האיבזור שמגיעה עם האוטו, ה216 שלי נרכשה עם סאנרוף ומגנזיום ועוד כל מיני פיצ'רים קטנים שעושים את החיים קלים יותר, אל תתפשר עלייהם למרות שזה נשמע מצחיק כדאי לחפש אוטו שיהיה מאובזר כמו שצריך כי אין הבדל במחיר בין עם כל הפיצ'רים לבין בלי.

והדבר הכי חשוב - מי יטפל באוטו ??? אתה או מוסכניק ??? אם אתה מתכוון לעשות לאוטו טיפולים מומלץ לקנות ספר HAYNES מאיביי - לי עלה ב40 ש"ח והוא ממש ממש עוזר גם אם לא עושים טיפולים לבד - לפחות אי אפשר לעבוד עליך :)

שיהיה המון בהצלחה עם מה שתקנה

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...