Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת מים ברובר 216?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רובר 216 שנת 98 והלך לי המשאבת מים. רציתי לדעת כמה אמור לעלות כזה דבר?? והאם חובה להרכיב משאבה דווקא של הדגם הזה הוא שיש אופציות אחרות?

פורסם

משאבה יפנית טובה של gmb תעלה לך בסביבות 250 ש"ח וחובה משאבה ייעודית לרכב כי כל משאבה ניראת שונה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

אוקיי הבנתי.. ועוד משהו,זה סיפור רציני להחליף את זה? אני מתכוון אם אני קונה את המשאבה בנפרד ומביא למוסך רק להחליף לי אותה ברכב כמה אמורים לקחת לי על זה?

פורסם

תשקול לעשות טיימינג על הדרך אם אתה עושה משאבת מים, במילא מפרקים את זה ואם עשית נניח לפני 60K-70K או אפילו 50K עדיף להיות בראש שקט ולעשות רצועה על הדרך - זה אותה עבודה.

בקשר לקנות חלק ולקחת למוסך - זה קצת בעייתי, כי אם יש בעיה בחלק המוסך לא לוקח עליו אחריות ואז אתה משלם על העבודה פעמיים גם של הפירוק וההרכבה של החלק הראשון וגם של השני.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
משאבה יפנית טובה של gmb תעלה לך בסביבות 250 ש"ח וחובה משאבה ייעודית לרכב כי כל משאבה ניראת שונה

לא רק נראית, גם עובדת שונה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

fleshbone תודה על העצה אבל הקטע שלפני חודש וחצי האוטו עבר טיימינג אז נראה לי אני יוותר הפעם..:-D

אף אחד לא כתב לי מחיר,מישהו יודע כמה אמור לעלות הפירוק וההרכבה?

פורסם

למה כשעבר טיימינג לא החלפת משאבה ?, בשביל עוד 250 ש"ח היית חוסך צרה שתעלה לך עכשיו משהו בסביבות 600 ש"ח.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

600 כולל העבודה והמשאבה נכון?

ד.א המשאבה נשברה כשנסעתי בשטח קצת יותר מדי קופצני.. אין לי דרך אחרת להסביר את זה,זה קרה חצי שעה אחרי!

פורסם

בכל מקרה אל תשים משאבה סינית אלה רק משאבה איכותית כמו יפניות או ספרדי

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

• תוכן חדש...