Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דורי אליצדק בראלי THREE SISTERS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת המעקב אחרי דורי אליצדק במרוצי הראלי באנגליה, הפעם הוא הגיע עם הווקסהול נובה הקטנטנה לאזור THREE SISTERS לראלי נוסף במסגרת סדרת ה-STAGE RALLIES שהוא מתחרה בהם.

דורי התחרה כמס'-21 בראלי הזה ובקטגורייה-2 שעליה הרחבתי בפעם הקודמת.

בסיום הראלי הוא סיים במקום ה-3 בקטגורייה וה-15 בדרוג הכללי.

עוד פרטים בהמשך, בנתיים תהנו מהתמונות

דובי

Rally_3_sisters_10-07_025.jpg

Rally_3_sisters_10-07_033.jpg

Rally_3_sisters_10-07_038.jpg

Rally_3_sisters_10-07_050.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כן, ממש כך.

סדרת הראלי שבה דורי משתתף נועדה להיות זולה ופשוטה ולכן רוב מרוצי הראלי נערכים במתחם מוגדר - מסלול מרוצים או בסיס צבאי נטוש ואפילו שדה תעופה .

בכל ארוע יש כ-12 קטעים מיוחדים של נסיעה כאשר לאחר כל 2-3 סטייג'ים משנים את הסטייג' עצמו, שמסומן בעזרת קונוסים או שילוט.

הראלי הזה די דומה ל-MDC נגיד רק במהירות הרבה יותר גבוהה ועם נווט כמובן - ראלי לכל דבר.

ההבדל הוא למשל שאין את כל ה-TC אלא נכנסים לתור ומזנקים בהפרש קבוע מהרכב שלפנייך וכו'.

לאחר כל 3 קטעים לערך יש SERVICE .

זוהי סדרת ראלי מאד פופולרית ברמת המועדונים באנגליה, נערכת ברובה על אספלט או אספלט גרוע,כתוש ומעניין (יצא לי לראות מספר קטעי וידאו מהאליפות הזו, שדורי צילם) .

בהחלט סדרת ראלי בסיסית שמומלצת לתקציב נמוך ותחילת הדרך.

דובי

פורסם

אני זוכה לעדכונים די שוטפים מדורי לגבי הנעשה באליפות שבה הוא משתתף, כולל DVD עם קטעי הראלי ואכן הוא מצליח שם מאד, גם מול מכוניות מקטגוריות גבוהות יותר.

אסור לשכוח שהוא משתתף מול אנשים עם ניסיון עדיף, שעושים את אותם מרוצי הראלי כבר שנים במתכונת הזו.

דובי

פורסם

ובאותו עניין, אסור לשכוח שלמרות הכישרון היוצא דופן של דורי שאנחנו מכירים ושלמעשה כבר מוכח - גם ברמה הבינלאומית, יש לצערנו את עניין הגיל. כך שגם אם הוא מתבלט שם לטובה (והוא אכן כך) וגם אם עוקבים אחר הסבב הנ"ל "ציידי כישרונות", הסיכוי שישקיעו בנהג "בא בימים" במושגי נהג - תחרותי - בין-לאומי, הם לצערנו קלושים.

אז גם לא אראה אותו ב wrc אני חש סוג של גאווה ובעיקר פירגון.

ישר כוח והמון בהצלחה בהמשך!

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

אגב המסלול הזה בלי קשר גם מציע להשכרה לסיבוב או משהו כזה פרארי ועוד כמה דברים מעניינים.

to finish first first you have to finish

פורסם

ככה זה במדינות נאורות!

הגורר לא צריך להיות בעל משקל משוער (כולל) של יותר מכפול מהנגרר!

עגלה טובה עם בלמים יכולה במקומות נורמאלים להגרר ע"י פרייבטים!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...