Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בגולף TSI חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהגולף 2001 נגנבה, ולאחר בדיקה של כמה גולפים משנתון 2001-2002, החלטנו "ללכת על בטוח" ולרכוש את הדור החדש, גם ה-TSI.

אתמול קיבלנו את הרכב, לאחר המתנה ארוכה של 3 חודשים כדי לקבל את הדגם שבא עם mp3 מובנה.

הנה הכלה החדשה.

tsi1.jpg

tsi2.jpg

tsi3.jpg

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו ותהנו!

אוטו ממש יפה :)

הקטע הכי מצחיק, הפולו שלנו, בת חודש, עם מספר ממש לא רחוק משלך (אולי אותה סדרה ? :oops::wink:)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לאחר שהגולף 2001 נגנבה, ולאחר בדיקה של כמה גולפים משנתון 2001-2002, החלטנו "ללכת על בטוח" ולרכוש את הדור החדש, גם ה-TSI.

אתמול קיבלנו את הרכב, לאחר המתנה ארוכה של 3 חודשים כדי לקבל את הדגם שבא עם mp3 מובנה.

הנה הכלה החדשה.

רגע זה האוטו שלי !! רק האות הראשונה שונה.

אוטו מדהים ביופיו וצבע מהמם.

רק נוזל קירור G12-PLUS

Picture 025 (Large).jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
נחמד המס' קומבינה 8-)

סה"כ קומבינה של פוטושופ :-D

כששאלתי אם אפשר לקבל מספר יפה, אמרו לי שזה מתקבל אוטומטית ממחשב. מעניין איזה מספר נינט קיבלה (מהמחשב).

פורסם

אוטו יפה וחזק (הלוואי עליי :roll:) אבל החישוקים הקלים שלו מכוערים פחד :x

תהנה ממנו,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...