Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לחבר שלי יש מגבר 4 ערוצים של סוליד אודיו, לא זוכר דגם. אבל 50X4 RMS.

בכל מיקרה, הוא רוצה שבוע הבא כבר להתקין את המערכת ברכבו החדש.

השאלה שלו היא כזאת:

מה עדיף לו לעשות.

לקנות קומפוננט מורל פולס, ו6X9 מורל פולס.

או

לקנות מורל דוטק ולחבר את המגבר בגישור.

לצורך העניין התקציב לרמקולים היא בסביבות ה 1K.

סאב ומונו לסאב יבואו בעתיד.

תודה מראש :-)

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם

כשנרא שיותר טוב יהיה ללכת על סט שהוא יותר טוב. כמו שרושמים פה בפורום מיליון פעמים. אבל לא בטוח בין אם דוטק ופולס יש הבדל של 500 ש"ח בתכלס. לא סתם ההייבריד עולים 2000 ש"ח.

זו שאלה קשה. אבל למה לבזבז כסף על רמקול 6:9? אולי לנסות לישמוע את ההבדלים? או שללכת על רמקולים אחרים כמו אינפיניטי. הוא חייב לבוא כמה פעמים למפגשים או לפחות ללכת לחניות ולנסות לישמוע.

בעיקרון ההבדל העיקרי בין פולס לדוטק שבדוק יש לך קרוס משוכלל יותר וטוויטר יותר טוב. בפולס יש לך קרוס הכי פשוט של 6DB לאוקטבה. בדוטק זה יותר לא בטוח כמה כנרא 12 DB מה שאומר שהחיתוך בין טוויטר למידוופר הוא חד יותר. הוופרים אני לא יודע אם ההבדל הוא גדול כי לא ניכנסתי לעומק שם אבל ממבט ראשון החומרים נראים שונים ומבנה בטוח. יכול ליהיות שאני טועה. מה חברים יגידו? אולי כדאי לו לחבר בבי אמפינג רכיבים שונים. אפשר לימצוא דברים טובים יד 2. יש פה בפורום מוכרים פןלס ב 300 ש"ח וטוויטרים של מורל היבריד ב 200, 250 ש"ח. איזה HU יש לו?

פורסם

החברים יגידו שהדוטק נשמע הרבה יותר טוב מהפולס (משמיעה של הרבה דוטקים והרבה פולסים). המידים של הדוטק גם יותר חזקים משל הפולס. בקשר לטויטר אני לא יכול להגיב כי שידרגתי את כל הדוטקים שהיו לי ב-MT22. לטעמי שווה 500+ השקעה יותר על דוטק משודרג עם MT22. נשמע מעולה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי תודה על התגובות.

היבריד כבר גדול מאוד מבחינת מחיר.

גם אני אמרתי לו שעדיף את הדוטק, אולי באמת אפילו אם שדרוג (שאגב איפה ניתן להשיג דוטק עם טויטרים אחרים ??)

עכשיו בשביל לחבר את הקומפוננט ולנצל אותו יותר טוב יהיה צורך לגשר כל שתי ערוצים של המגבר לצד ?

אפשרי לעשות דבר זה ? והאם זה בכלל כדאי ?

(כלומר לא פוגע במגבר? ברמקול ? באיכות של אחד מהם או של שניהם?)

תודה.

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם
טאורתית זה פוגע. המגבר יעבוד יותר חזק וכמובן שיתחמם יותר.

בידיוק מזה החשש.

אז לא עדיף קומפוננט ו - 6 על 9 בלי לקחת סיכונים של הורדת איכות והריסת רכיבים בטווח הקצר/ארוך ?

פורסם

אישית, אני לא חושב שהדוטק ינגן יותר טוב מפולס קדמי ואחורי בכיוון טוב.

אני לא חושב שההבדל הלא גדול בביצועים בין הפולס לדוטק (וזה ברור שהדוטק יותר טוב במידה מסויימת) שווה את ה500 שקל הנוספים.

הייתי הולך על השש תשע במקום הדוטק.

זאת דעתי.

פורסם

הנקודה כאן היא לא האם הדוטק שווה את ה-500 שקל הנוספים או האם האחוריים שווים את זה ?

באותה מידה אפשר להוסיף עוד טיפה ולהביא פוקל/הרץ וכו'.

הנקודה היא האם זה כדאיי לאור מה שנכתב כאן ?

והאם כמו שאתה אמרת רומן שזה לא חמור כ"כ ושווה לקחת את הסיכון ?

פורסם

מניסיון עם מגברים - מגבר לא רק מגבר כמובן אלא גם מעבד את הצליל ובבדיקה בין כמה מגברים (באותה עוצמה)

ההבדל היה גדול

חבל לדעתי ללכת על סט טוב שלא יונצל,אני באמת חושב שסט טוב ישמע כמו סט פשוט על מגבר פשוט

רוצה לשדרג? לך על HU מגבר וסט וקבלת את התוצאה שרצית

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
לא. אני לא הייתי עושה את זה. זה לא פיטרון ליקנות 6:9 בגלל שהמגבר יתחמם יותר. זה לא שהוא ירתך . ולא שהרמקול יתחיל לנגן זוועה, זה לא כך. זה הכל כל כך זניח שלא נירא לי שהוא יבדיל בזה.

אז אתה אומר שכדאי לו ללכת על סט טוב יותר בגישור ?

פורסם

אחלה תודה.

אז על איזה סט קומפוננט אתם ממליצים שיכול לעבוד כמו שצריך בגישור עם המגבר הזה ?

• תוכן חדש...