Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע היתכן? רנו 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחממות מנוע, מיכל נוזל קירור מלא בועות, נזילה מאזור המנוע ( אזור הטימינג), נוזל קירור עם קצף מעל לאחר נסיעה.

פריצת ראש מנוע? או בעיה במערכת הקירור?

תודה מראש.

מנוע E7 רנו19 שנתון 94.

פורסם

1- פתחת שרשור אחד,תמשיך איתו.

2- אם המשכת לנסוע ברכב למרות שהתחמם ונתת לו לרתוח כנראה שההתחממות עיוותה את ראש המנוע.

אם הרכב היה מתחמם והית עוצר מיד,הית יכול לחסוך מעצמך את עגמת הנפש הזו (למשל אצל אבא שלי בלאנטיס 2000 התפוצץ לו הרדיאטור בנסיעה והרכב התחמם-הוא מיד עצר ואמרתי לו שלא יסע מטר ויזמין גרר.

הסיפור נגמר בהחלפת רדיאטור בלבד).

אם אכן נפרץ אטם הראש ונעשתה בדיקה שמראה שיש מעבר C0 2 למערכת,תצטרך לפרק את ראש המנוע,לשלוח אותו ל:חריטה,יישור,מילוי כנדרש וכולל העבודה תצא ככל הנראה בנזק של קרוב לשתי אלפיות .

יש להחליף גם טיימינג על הדרך ולבדוק את מצבה של משאבת המים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
התחממות מנוע, מיכל נוזל קירור מלא בועות, נזילה מאזור המנוע ( אזור הטימינג), נוזל קירור עם קצף מעל לאחר נסיעה.

פריצת ראש מנוע? או בעיה במערכת הקירור?

תודה מראש.

מנוע E7 רנו19 שנתון 94.

שלום,

התופעות שאתה מתאר, לא חייבות לנבוע מאטם ראש(ראש-מנוע)פרוץ.

התחממות בתוספת קצף, בדר"כ באמת מכוונות למעבר שמן למיים, אך לא תמיד מהמנוע.

אם בסופה של בדיקה מקצועית, יתברר שאכן יש צורך בחידוש/שיפוץ ראש המנוע, עלות התיקון

אינה חייבת להגיע לסכום של 2K. אפשרי בין 1K ל 1.7K אצל בעלי מקצוע הגונים.

האם מדובר ברכב עם גיר אוטומט?

:wave:

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם

אפשרי בין 1K ל 1.7K אצל בעלי מקצוע הגונים. -

איפה בדיוק, בשטחים ????,גם שם לא בטוח או שאולי יש להם מנוע מפורק מכזה רכב....

תשמע,רק פירוק ראש מנוע,החלפת טיימינג,מותחנים,מחזירי שמן ואולי גם משאבת מים מסתכמים באיזור האלפייה.

ואיפה בדיוק נכנס לך כאן הראש מנוע ? (חריטה,יישור,מילוי,אולי צריך גם להחליף סט שסתומים חדש שעולה עוד קצת...) .

נראה לך שמישהו עובד בהתנדבות ???

ודבר אחרון ,איפה המע"מ,או שגם לזה יש לך קומבינות .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אפשרי בין 1K ל 1.7K אצל בעלי מקצוע הגונים. -

איפה בדיוק, בשטחים ????,גם שם לא בטוח או שאולי יש להם מנוע מפורק מכזה רכב....

תשמע,רק פירוק ראש מנוע,החלפת טיימינג,מותחנים,מחזירי שמן ואולי גם משאבת מים מסתכמים באיזור האלפייה.

ואיפה בדיוק נכנס לך כאן הראש מנוע ? (חריטה,יישור,מילוי,אולי צריך גם להחליף סט שסתומים חדש שעולה עוד קצת...) .

נראה לך שמישהו עובד בהתנדבות ???

ודבר אחרון ,איפה המע"מ,או שגם לזה יש לך קומבינות .

שלום לך איש, נכבד ושלילי,

תסביר לי ולכולם בבקשה, כשכתבת: הגונים "וקומבינות" באותה נשימה, זה לא נראה לך לא קשור?

ולמה אתה מסבך דברים, כשהם פשוטים?

אם הייתה קורא בין שורות הכותב, ולא בקריאה מרפרפת

יכול להיות שהייתה מבין:

שהתחממות זו לא רתיחה, שמן במיים לא מחייב גם ההפך, אפשר גם להבין שהרכב במצב נסיעה!

וזה אומר שמצב הראש תקין יחסית, ורק אחרי נסיעה יש לו את הקצף, מה שאומר דליפה קטנה שמראה

שהראש לא התעוות יתר על המידה, וגם לא צויין עישון מנוע או קירטועים, בקיצור התחלת להבין?

וכל זה אומר בדר"כ, וברוב המקרים, שהנזק הוא לא גדול, ולא צריך להלחיץ כל פעם,כשיש למישהו

תופעה הקשורה למיים, שזה ראש במינימום עלות של 2K.

עוד דבר שבטח לא התייחסת אליו, הוא דגם הרכב/ושנתון הייצור, ומה שזה אומר, פשוט/ועלות עבודה נמוכה.

ובשבילך כתבתי את זה, אבל ראית כראות עיינך.

אינה חייבת להגיע לסכום של 2K. אפשרי בין 1K ל 1.7K אצל בעלי מקצוע הגונים.

בקיצור, "מה לא...אז תהיה חיובי"

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

• תוכן חדש...