Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב מיוחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שרשור של פורום רוסי כל שהוא שקיבלתי מגנדי, נראה האוטו הנ"ל וסיקרן אותי מה זה ?

11111111111.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כן, זה האוטו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בעקבות שרשור של פורום רוסי כל שהוא שקיבלתי מגנדי, נראה האוטו הנ"ל וסיקרן אותי מה זה ?

שלום אופיר.

האם התמונה צולמה בארץ אצל אורי סהר כי אני חושב שאני רואה קצה של רנו 15 מבצבץ.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, התמונות ישנות, והאוטו כבר מזמן לא שם, אלא באמת אצל אורי עכשיו. רנו (היו 2) גם עברו דירה, וכעת, או לפחות עד לא מזמן, היו במוסך בדרום ת"א, והכתומה שופצה ונוסעת, ככל הידוע לי, אני חושב, שפעם אמרתי לך, איפה זה- אם לא- תזכיר לי בשישי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בני בבקשה הנה תמונה מלאה,

עד כמה שידוע לי יכול להיות שהיא שם כי האוטו הצהוב עדיין נימצא לפחות בחודשים האחרונים.

המקום נימצא ליד צומת טייסים.

img_2011_102.jpg

פורסם

מצאתי את השרשור שעסק באותו מיגרש, שימו לב שהאוטו כבר לא בתמונה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1289719&highlight=%D7%9B%D7%9E%D7%95+%D7%A9%D7%9C+%D7%A0%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%93#post1289719

פורסם

אני אומר לכם עוד הפעם: המכוניות האלה כבר לא שם! לא פאנהר, ולא 2 רנו! פאנהר עבר לאורי סהר, והרנו למוסך בת"א, כאשר הכתומה שופצה ונוסעת, ככל הידוע לי, והאפורה- פורקה, כנראה בתור תורמת האיברים...

פורסם
אני אומר לכם עוד הפעם: המכוניות האלה כבר לא שם! לא פאנהר, ולא 2 רנו! פאנהר עבר לאורי סהר, והרנו למוסך בת"א, כאשר הכתומה שופצה ונוסעת, ככל הידוע לי, והאפורה- פורקה, כנראה בתור תורמת האיברים...

שלום.

האם אתה יכול לומר היכן המוסך שלקח את הרנו?

תודה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...