Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

אני צריך להחליף בסיאט ליאון ארבעה צמיגים 195/65/15.

לאחר חיפושים בפורום הגעתי למספר מתמודדים:

kleber dynaxer hp2 91h

yokohama c- drive 91v

michelin pilot primacy 91h

dunlop sp200 91v

המחירים די דומים.

מה המלצתכם?

זהו רכב משפחתי ובסה"כ צריך שילוב של אחיזה (גם בגשם), נוחות ושקט.

תודה

פורסם

הרגע חזרתי מקנייה של רביעיית HP2 חדשים...

עשיתי איתם נסיעת מבחן ואני מאוד מרוצה...

אחיזה נחמדה ובסה"כ לצרכים שלי היא תספיק בהחלט...

גם אני רציתי לקנות את ה C.Drive אך בסוף ויתרתי והלכתי על הקלבר שהוא צמיג צנוע וזול...

אני מניח שעם רכב כזה משפחתי אתה לא מתיימר לנהיגה ספורטיבית ככה שאין צורך בצמיג כמו ה C.Drive

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם
אני מניח שעם רכב כזה משפחתי אתה לא מתיימר לנהיגה ספורטיבית ככה שאין צורך בצמיג כמו ה C.Drive

תתחדש.

ואגב, אני ממש לא מסכים איתך - אחיזה עדיפה זה דבר רע? :roll:

שלא נדבר על זה שהוא שקט יותר.

ומכך ניתן להבין שאני ממליץ על ה-C Drive וגם על הפראמסי של מישלין (גם כן צמיג טוב).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ואגב, אני ממש לא מסכים איתך - אחיזה עדיפה זה דבר רע? :roll:

האם אמרתי שזה דבר רע?

רק אמרתי שאפשר להסתפק בצמיג הרבה פחות טוב אשר יענה לצרכים שלו...

וגם אני מאוד רציתי את ה C.Drive ולא היה איכפת לי לשים עוד מאתיים-שלוש מאות בשביל סיפוק מלא מהצמיגים

התבאסתי אפילו עוד יותר שהגעתי לחנות ולצד רביעיית הקלבר ישבה רביעיית סי דרייב נוצצים

אך לצערי הם היו ישנים למדי (קרוב לשנה) ונאלצתי לוותר...

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

מחפשים בחנות אחרת - זה ישתלם לך כבר בפעם הראשנה שרכב יחתוך אותך על כביש רטוב

ההבדל בין צמיג סביר לצמיג טוב זה אם יהיה שפשוף בטמבון או שתצטרך גם פחחות למכסה מנוע

לחילופין אם יהיה ילד מבוהל או ילד במיון (במקרה הטוב)

פורסם

ארבעה C DRIVE, מספקים לאחר נסיון של מספר קילומטרים, נסיעה נוחה ושקטה באופן יוצא דופן. באשר לאחיזה, בלימה וכיו"ב, עדיין לא נתקלתי בתנאים קיצוניים המאפשרים חוו"ד מספקת. עושה רושם מכל מקום שמדובר בצמיגים מצוינים.

• תוכן חדש...