Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע האספנות ממשיך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלכס

לגבי תדלוק לפורד נכון להיום אני נוסע לצומת מגידו לתחנה של גבעת עוז ,כנראה אני יביא גם מיכל תדלוק עד שיהייה יותר תחנות תדלוק.

לגבי האלקמינו אני רוצה להעביר אותה טסט לבדוק ליקויים והכי חשוב להעביר בעלות כי בלי זה אין מה לנגוע ,לאחר מכן לצבוע אותה עם כמה וכמה תוספות מסביב בבניית פיבר גלס ,כמו שינוי חזית ,כנפיים,מכסה מנוע(הבאתי כונס למכסה מנוע)ועודד כל מיני דברים.

אבל תוך כדי עבודה בעסק וגם לטפל ברכבים הקיימים

למה אתה לא נכנס לבקר הבטחת ,ומה המחיר על הרתכת אולי נקנה שגם רתכת כזו שתהייה כי אנחנו מתחילים לעשות עבודות בנושא.

מחסן העברה 009 (Medium).jpg

מחסן העברה 001 (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמח לשמוע על האל קמינו.. , מקווה לראות אותה נוסעת..

אתה צודק הבטחתי להיכנס אליך אבל היתי עסוק בכל מיני דברים.. , אני יכנס אליך ביום שישי כי אני נוסע מחר למכללה עד יום חמישי בערב..

שלחתי לך ה"פ על הרתכת..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
שלום אפי.. , קודם כל תתחדש על הפורד.. , אני עובר הרבה ליד המוסך ולא ידעתי שהוא שלך.. , אגב , איפה אתה מוצא סולר 10PPM בשבילו??

השברולט נראית ממש טוב.. , גם אותה יצא לי לראות ( ביחד עם הפורד ) כשעברתי שם.. , מה אתה מתכנן בשבילה?

ערב טוב..

אלכס.

מה זה "סולר 10PPM"?:shock: ומה- פורד ישן דיזל?:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה זה "סולר 10PPM"?:shock: ומה- פורד ישן דיזל?:shock:

ppm=parts per milion מתייחס לחלקיקים של עופרת בסולר ( או חומר אחר , לא בטוח שזה עופרת ) , בכל מקרה , הסולר הרגיל בתחמות מכיל 50 PPM והמנוע החדש בפורד ( F350 ) דורש סולר שמכיל רק 10 PPM.

זה בגדול.. , עוד מעט יבואו המומחים שיכולים להרחיב יותר ממני..

אלכס.

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

יש לאל קמינו הזאת הרבה פוטנציאל! ואני מקווה מאוד שתשפץ אותה כמו שאתה מתאר!

לגבי הטנדר אפאצ'י, האוטו הזה הרבה הרבה יותר יפה נמוך עם ג'אנט רחב ויפה מידה 16-17 אינץ' ו2 כסאות במקום ספסל! אבל זאת רק דעה אישית!

פורסם

v8

האלקמינו עם הרבה פונטציאל ואין לך מושג כמה אנשים רואים אותה לידי רכבים חדשים"מאד" שבאים אלינו להתקנות וכולם נדלקים עליה ורוצים לקנות ,אבל אצלי הדברים בעדיפות אחרונה כי העבודה בעסק קודמת לכל ובמיוחד שאת עוסק בענף.

לגבי האפא'צ מצבו נכון לעכשיו מפורק בודי בנפרד שנמצא על עגלה והוא בבניה פיבר הקפית ולוח שעונים בקרוב העלה את השעונים מבחינת כסאות אך ורק 2 כסאות עם סאאב עצבני ביותר בניהם.ויש עוד שגעונות עליו.

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
ppm=parts per milion מתייחס לחלקיקים של עופרת בסולר ( או חומר אחר , לא בטוח שזה עופרת ) , בכל מקרה , הסולר הרגיל בתחמות מכיל 50 PPM והמנוע החדש בפורד ( F350 ) דורש סולר שמכיל רק 10 PPM.

זה בגדול.. , עוד מעט יבואו המומחים שיכולים להרחיב יותר ממני..

אלכס.

אה, אנחנו מדברים על ה-F350 החדש? בכל מיקרה- יש בארץ מלא כאלה, כולל בצבא, מן הסתם- אתה רוצה להגיד, שכולם נוסעים על הסולר הלא מתאים?:shock::roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אה, אנחנו מדברים על ה-F350 החדש? בכל מיקרה- יש בארץ מלא כאלה, כולל בצבא, מן הסתם- אתה רוצה להגיד, שכולם נוסעים על הסולר הלא מתאים?:shock::roll:

לא.. , לא מה שיש בצבא ( אלו עם מנוע 6 ליטר ) , דגם 2008 שונה לגמרי , ובא עם מנוע 6.4

אלכס.

2008_F250SD_1_1200.jpg

פורסם

במנוע 6.4 עם 360 כוח סוס

פורסם

תתחדש וישר כוח !!!

מקווה שגם אני אזכה לשפץ אל קמינו...

אגב, אשמח שתסיים כבר את שיפוץ הטנדר GMC ואז הוא יחנה ליד שלי... שבינתיים עומד "יתום" במפגשים...

בהצלחה!

שיפוץ קל ומהנה

יורם מקובר

פורסם

יורם תודה

אבל להכין 3 רכבים ביחד תוך כדי עבודה יום יומי על רכבים(סדנה לאביזרי רכב וסטריאו)קצת קשה

וכבר האלקמינו הספיקה לעבור תאונה קלה דלת נהג נמעכה לחלוטין ע"כ שהוחלפה.

פורסם

אחת האפשריות לבנייה חיצונית של הרכב עם תוספות קטנות מסביב

אלקמינו דוגמה 1.JPG

• תוכן חדש...