Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רבותי הלנציה נחתה !!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תתחדש האיטלקיה נראית מעוררת תאבון ובמצב (לפחות חיצוני) מצויין.

אם מדובר בשנים או חודשים רק פותח השרשור יכול להגיד.

HAIMY- מה לעזעזל אומרת התגובה שלך???

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא האמת שהיא לא מוגדשת 2 ליטר עצבניים במיוחד, עם 150 כוח סוס אם אני לא טועה מצב פנימי טוב מאוד, ואכן לא היה לה טסט כ 8 שנים משנת 99 ובסוף החודש יש עוד טסט, אבל אחרי הכל היא עלתה לי בערך 20 אלף שקל ... שזה דיי סביר יחסית לקאפה משנת 96 (כשבעצם הכל חדש והכל במצב נהדר ברכב ) כי אני החלפתי ... :) האמת שהחלפתי רק צמגים , משלושים של הגה, ברקסים, והאמת שזהו האוטו נוסע כמו טיל בליסטי ( לא נראה לי שמעולם נסעתי את העליות של ירושלים במהירות של 130 על 3 אלף סלד )

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

תתחדש , נראית מעולה !

טוב לראות עוד לנצ'יה שחוזרת לכביש!!!

היא אוטומטית או ידנית ?

תטפל בה ותפנק אותה עם אהבה ותקבל את אותו יחס .

אל תשכח לבדוק טיימינג!

אני הייתי עושה גם רענון נוזלים (מחליף פראפלו/לפראפלו, שמנים , וגם רצועות) והחלפת פילטרים למיניהם (בעיקר אויר ושמן).

נ.ב

תתחיל להתמכר למותג :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

8 שנים או 8 חודשים?

בכל מקרה, 8 שנים לא משלמים 8 אגרות טסטים אחורה. אלא רק 2.

אחרי שנתיים היא כאילו "נעלמת" ממשרד הרישוי, ובשביל להחזיר אותה, משלמים על שנתיים טסטס בלבד.

נראית אחלה!!

תתחדש!!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
8 בכל מקרה, 8 שנים לא משלמים 8 אגרות טסטים אחורה. אלא רק 2.

אחרי שנתיים היא כאילו "נעלמת" ממשרד הרישוי, ובשביל להחזיר אותה, משלמים על שנתיים טסטס בלבד.

:?::?::?: זה חדש לי. זה בדוק? מישהו יכול להפנות לאסמכתאות:?::?::?:

HFturbo

פורסם

משפחת כדורי, בעלי הונג קונג מבגדד ולונדון ,.

עזוב את כל השטויות שכתבת בהודעה הזאת (הכל בגלל החתימה של gsi16v), איך בדיוק הגעת לזה שמשפחת כדורי בעלי הונג קונג ????

תיהיה בריא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז זהו שהאגרת טסט הייתה על 8וחצי אלף שקל , אותי היה מעניין מאוד אם 2 אגרות יעלו לי 8וחצי אלף שקל ...

בכל מקרה רק אם הרכב נהפך להיות רכב מיושן , (19 ) שנה על הכביש אז האגרות נעלמות לו , אבל במקרה שלי האגרות חיות וקיימות בגלל שהרכב רק 11 שנה על הכביש , בכל מקרה 8 אגרות שולמו , ויש עוד אחת בדרך . מה לא עושים בשביל לנציה

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

עלתה בו הרגשת הקיפוח לרגע.

לא נורא, עם הזמן הוא יבין לא לקחת הכל ללב ושלכל משפט שנכתב פה יש יותר מהמשמעות הראשונה שעולה בראש הקורא.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...