Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות כללית - 106 ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני אור די חדש בפורום. אני צריך את עזרתכם.

אני מתכנן לקנות 106 ראלי, אך אבי מתנגד בטענה שהאוטו לא אמין בכלל והוא יהיה כל היום במוסך. השאלה שלי היא האם זה באמת נכון? האם ראלי מתקלקלת תדירות ואני אצטרך כל הזמן לבלות במוסך?

תודה מראש לעונים וחג שמח, אור smile.gif

יש חלום חדש...

פורסם

פיג'ו + 10 שנים על הכביש.

אין לדעת למה תקום מחר, כל יום יכולה לצוץ תקלה חדשה, מניסיון:wink:

אבל, זה שווה כל רגע של נהיגה והנאה :-D

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

א. בצע חיפוש. זה אחד הרכבים שהכי נטחנו בפורום.

ב. ראלי שטופלה כראוי תפגין אמינות. סה"כ זהו רכב פשוט עם מכלולים מאוד לא אקזוטיים.

הבעייה של רכבי הראלי בארץ בד"כ היא נהגים שנוסעים עליה כאילו היא הייתה פרארי, אבל מטפלים בה כאילו היא סובארו DL.

בהצלחה בחיפושים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רוב המכוניות שעוד נותרו עברו הרבה ידיים והרבה מאוד אילתורים, זה כשלעצמו מקור לצרות ובעיות עתידיות.

קח בחשבון שלא מדובר במכונית צעירה ובטח שלא אחת כזאת שננהגה בעדינות. תוסיף לזה את העובדה שבחלק מהמקרים המכוניות הללו מבלות אצל תפרנים גמורים - תבין שהפוטנציאל לבקר הרבה במוסך הוא גדול.

אם יש לך כסף נזיל ואתה מוכן להרפתקאה - לך על זה ותקווה לטוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם תטפל בה בצורה טובה ותזכור שזה רכב ספורטיבי ודורש תחזוקה קצת יותר רצינית ממאזדה לאנטיס - אז לא יהיו לך בעיות מעבר לרגיל.

כמובן - כמה שתנהג בו יותר חזק, ככה הוא ידרוש יותר תחזוקה.

את אבא שלך תשאל מאיפה הוא יודע מה רמת האמינות של 106 ראלי. וכמה נסיון יש לו עם הדגם הספציפי.

אל תסתמך על התשובה שלי בלבד, יש הרבה בעלי 106 שיענו לך טוב יותר ממני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממה שאני יודע מחיפוש כרגע בפורום בכללי אומרים שהאמינות של הרכב תהיה תלויה באיך טיפלו בו בעבר. ביררתי עם חבר מpsi שיש לו ראלי 5 שנים כבר, ואמר שהאוטו שלו אמין ושזה שטויות מה שאומרים על האמינות של הראלי.

יום טוב :]

יש חלום חדש...

פורסם

אכן, דיעה מבוססת ומלומדת. אם הוא סוחר רכב, הוא בטוח אחד ש"מבין".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לחבר שלי יש ראלי 106...האמת הרכב שלו מאוד מושקע, אבל יש לו אותו 3 שנים בערך, ובהתחלה היה הרבה קילקולים, כי כמו שאמרו הרכב היה דיי שחוט כול מיני דברים היו מאולתרים, והוא באמת היה אצל איזה אחד שלא השקיע בו כלום. אבל חבר שלי עשה לו יישור קו כמו שאומרים, השקיע בו דיי הרבה האמת, אני לא הייתי שמקיע ככה...מנוע הוא החליף, לא יודע הוא עשה ייבוא או משה,ו לא זוכר אבל הוא החליף מנוע...החליף גיר, החליף קלאצ', כול סוגי השמנים, וכול סוגי הפילטרים. (שמן.דלק. אוויר.) האמת נהגתי על הרכב, והוא מאוד כיף לנהיגה.

שמע, את כול ההחלפות האלו הוא עשה תוך שנה-שנה וחצי מאז שהוא קנה את האוטו...פילטרים זה כלום, קלאצ' זה דיי ברור כי הוא קנה אותו עם קלאצ' גמור, גיר הוא החליף תוך שנה כי הקודם גמר חיים..בוא נגיד שההשקעה עולה ניראה לי יותר מהרכב, אבל הוא אוהב את הרכב, ויש לו כסף להשקיע. אבל אני מנסה להראות לך שזו השקעה, הרכב הזה נימצא דיי הרבה זמן על הכביש, הוא לא חדש. ודיי קורעים מכוניות כאלו רובם היו אצל ערסים שחושבים שזו פרארי לא פחות...זה כמו רוב המיצובישי קולט, זה לא רכב ספורט אבל כול הערסים נוהגים בו ככה כי הצורה שלו ניראית ספורטיבית....

אם תימצא אחת שמורה ומטופלת אתה תהנה ממנה מאוד...תנסה כמובן כמה שפחות קילומטראז' ודברים כאלה...

פורסם

אל תקנה

ואם אתה קונה תכין 10 אלף ש"ח בצד בנוסף, בדרך כלל מוכרים את המכוניות האלה עם תקלה קיימת בגלל מחסור בכסף לתיקון וזה בנוסף לבלאי טבעי שיש כמו בולמים שספק אם הוחלפו אי פעם ועוד כל מיני דברים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אל תקנה

ואם אתה קונה תכין 10 אלף ש"ח בצד בנוסף, בדרך כלל מוכרים את המכוניות האלה עם תקלה קיימת בגלל מחסור בכסף לתיקון וזה בנוסף לבלאי טבעי שיש כמו בולמים שספק אם הוחלפו אי פעם ועוד כל מיני דברים.

מצטער לשבור את מילתך.

הראלי מאוד אבל מאוד אמינה! כן גם ביחס למיציבושי לנסר (סופר לנסר) שהיתה לאבא במשך שנים.

אני כמעט 5 שנים עם רכב כזה , השקעתי עליו דיי הרבה (ברקסים איכותיים, בולמים, באקטים, חישוקים ובלה בלה בלה).

הרכב מגלה אמינות יוצאת דופן! החלפים מאוד זולים והתחזוקה קלה עד מאוד!

להגיד שמוכרים אותו בגלל תקלה :| - זאת שטות מוחלטת לדעתי! גם אם יילך לך מנוע , העסק יעלה משהו כמו 2500 ש"ח. אז להגיד שיימכרו בגלל תקלה נשמע מצחיק.

אני בעברי הלא רחוק הייתי קרוב למכירה בשביל מנוע 2.0 טורבו (איטלקי..) . אז? תקלה? מה הקשר?

בקיצור עזוב את רס"ן שמועתי ותעשה את הצעד! לא תיפול , מדובר ברכב מאוד פשוט לתחזוקה וגם במקרה של תקלה לא תיפול כלכלית , הרכב זול לאחזקה!

נ.ב: מתי אי פעם ראית ראלי MK2 אצל סוחר? איזה ניסיון יש לו בדיוק עם הרכב הזה?

נהפוכו - כמעט כל ראלי שנקנתה בעברה , נקנתה מעל המחירון! מי ששילם מעל המחירון (והרבה) יודע בדיוק מה הרכב שווה וככה גם ייתיחס אליו - זאת דעתי לפחות..

כמובן שכל הניסיון האישי שלי הוא על ראלי דור2 98. דור 1 -קטונתי.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר, לא כולם קונים רכב מטופל ומטפלים בו כמוך.

תחפש כאלה למכירה ותראה כמה מזניחים אותם כיום

לירן בקישור שלך מופיע פשוט של ראלי דור ראשון, המנוע שם שונה לגמרי מהדור השני

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חברים,

פותח השרשור מתכוון לראלי S1.

המכונית אמינה הרבה יותר מהתדמית שלה.

וכפי שכבר צויין החלקים והטיפולים לרוב זולים, אמינים וזמינים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...