Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות.. על מצמד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני קורא פה כמה זמן בפורום ורציתי לשאול מזאת אומרת קלאץ מחליק? כולם אומרים אולי הקלאץ מחליק אבל מזה אומר? מה מרגישים? מזה עושה?(ההילוך לא יכנס טוב?)

ועוד שאלה קניתי לא מזמן דייהטסו אפלאוז 92 ידנית עכשיו הקלאץ הוא שונה צריך לשחרר חצי מהדוושת קלאץ רק בשביל שהקלאץ יקבל רעידות (לדוגמא... בעצירה מלאה במישור אני עם ברקס וקלאץ אני מתחיל לעזוב את הקלאץ כדי שהאוטו ירעד אז אני עוזב חצי דוושה) -- זה בסדר? ואם אני רוצה לסדר את זה אני צריך להחליף קלאץ?

תודה רבה לעונים

פורסם

קלאצ' מחליק זה כאשר אתה לוחץ על דוושת הדלק, ומנסה להאיץ ורק הטורים עולים במהירות יחסית ללא עליה במהירות נסיעת הרכב. בערך כמעט כמו לתת גז בניוטראל. או שלוקח לאוטו המון זמן עד שהוא מאיץ בעוד שסבובי המנוע עולים במהירות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אבל זה לא בהתאם לאוטו?

אם אני קונה אוטו חדש אני לא יכו לדעת מתי המצמד מחליק הרי אף פעם לא נסעתי בסוג הזה

ונגיד בפיאט אונו האוטו יכול להיות עם קצת כוחות סוס ובגלל זה רק הטורים יעלו לא?

פורסם

אתה תרגיש שאתה מפרפר כשבעצם אתה לא כי רק סיבובי המנוע עולים , והרכב בקושי זז. ואם אתה חושש לחיי הקלאצ' שלך, פנה למוסך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...