Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 מתחמם בנסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיג'ו 306 שנת 96 - אחרי החלפת רדיאטור, טרמוסטט, שיפוץ ראש מנוע.

התופעה היא כזאת -

נסיעה בתוך העיר (גם ממושכת) מד חום תקין - קצת מעל האמצע -קבוע אצלי ברכב.

בנסיעה מחוץ לעיר - המד חום מראה שהרכב מתחמם (מגיע ליותר מ-100) ,כשאני מאט או עומד המד חום חוזר לטמפ' הרגילה.

המאוורים עובדים.

מי מזהה את מקור הבעיה??

פורסם

תודה על התגובות,

חזרתי עכשיו מהמוסך ושוב יש שמן במים (וגם ההיפך).

כמובן שהמוסכניק אמר שזה לא קשור לאחריות ( ויש סיכוי שזה תקלה אחרת)

להזכירכם אני אחרי תיקון ראש מנוע.

לא יודע כבר מה לעשות -הם ממשיכים לשקר...

פורסם

גש לקבל חוות דעת נוספת במוסך אמין.

במידה ומתגלה שאטם הראש נפרץ והמוסך שבו בוצעה העבודה לא מוכן לקחת אחריות - תאיים עליהם בתלונה לאיגוד המוסכים ואז נראה מה הם יגידו.

פורסם

אין לי בעיה ללכת למוסך אחר (זה הכי קל),

הבעיה היא שמתחילים לשלם שוב.. גם על פירוק (לפחות 700 ש"ח),

שמנים וכל מה שמסביב.

לא נראה לי שאיום בתביעה יעזור, תמיד יכול לומר שמשהו אחר גרם לזה.

בכל מקרה גם אם הלך האטם וצריך לתקן עדיין יש לי את הבעיה של ההתחממות שלא תוקנה.

בכל מקרה תודה.

פורסם

לפני חודש תוקן הראש מנוע (לא יודע מה עשה שם בדיוק).

גם אני טענתי שיש אחריות. רק המוסכניק "הכין" אותי שזה יכול להיות משהו אחר....

ויכול להיות שגם צריך להחליף מנוע, שאקח בחשבון...

פורסם

אחרי תיקון ראש אין שום סיבה להחליף מנוע. לא קיימת סיבה להתחממות שדורשת את זה, למעט בלוק מנוע שנפרץ ונוזל קירור שנשפך החוצה.

תבדוק משהו פשוט - אם החליפו לך את הכל, ולא בידיים הכי מקצועיות, תבדוק שחיברו את המאוורר נכון וכיוון העבודה שלו תקין. הוא צריך לשאוב את האויר פנימה לתא המנוע.

תבדוק אם נוזל הקירור נעלם לך אחרי נסיעות מחוץ לעיר - אם כן, כנראה שהבעיה באה מכיוון של ראש מנוע, והתיקון שנעשה, היה לא מקצועי.

ובשיפוץ ראש מנוע, אם ממילא עשו אותו בגלל חימום יתר, היו צריכים להחליף משאבת מים (כי ממילא מפרקים את הטיימינג, והעבודה הזאת היא קלילה - 5 ברגים קטנים). אני לא מאמין שהיא הגורם הבעייתי, בעיר החשיבות שלה הרבה יותר גדולה, ואם היא מקררת מספיק בסל"ד נמוך, היא תעשה את זה גם בסל"ד בינוני.

• תוכן חדש...