Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב חדש-כבר יש בעייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר אבא שלי קנה מחשב חדש במחסני חשמל מעבד 2.8 ליבה כפולה זיכרון 1024

WIN XP HOME חוקי.

את החלונות והדרייברים אני התקנתי כבר במהלך ההתקנה המחשב עשה לעצמו איתחול מחדש אני יחסתי את זה להתקנה עצמה.

מאז כל שעה (לפעמים גם אחרי רבע או חצי שעה זה קורה )הוא עושה לעצמו RESET ועולה מחדש

רציתי לדעת אם הבעייה היא בעיית חומרה (ספק, מעבד) או בעיית תוכנה (משהו בהגדרות או בהתקנה)

והאם יש משהו לעשות

תודה

גלעד מירון

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק את החום של המעבד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יכול להיות שהספק לא מספיק חזק להפעיל את המחשב, וכשיש עומס(משחק שדורש הרבה חשמל מהמעבד וכד') בסופו של דבר הוא קורס.

תשלח לחנות בכל מקרה, יש אחריות. אל תוציא אגורה לתיקון.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
בעית חומרה.

זיכרון, או דיסק.

תגש למקום שקניתה ממנו.

סביר להניח זכרון. היות והמחשב חדש אל תבזבז את זמנך ותיגש לחנות שקניתה ממנה.

פורסם

בטל הפעלה מחדש אוטומטית במקרה של תקלה תחת מאפייני המחשב שלי.

בריסט הבא יופיע מסך כחול ובו הודעה שחיפוש קצר בגוגל ייתן את התשובה לגבי מה לא תקין.

הכיוונים הם חום מעבד, זיכרון לא תקין ודרייבר של כרטיס מסך.

חום מעבד ניתן לדעת בBIOS תחת hardware monitor.

פורסם

אני לא רוצה לצער אותך, אבל אם אתה רוצה ליקנות מקדחה, אז אתה הולך לחנות שמיתעסקת בחומרי בניה,

אם אתה מחפש דפים, אתה תלך לחנות לכלי כתיבה,

אם אתה מחפש חולצה אתה תלך למקום שמוכר בגדים...

גם אני עשיתי פעם את הטעות הזו וקניתי מחשב במחסני "משהו"... שנה אחרי שניגמרה האחריות כל כך שמחתי שאוכל להפסיק לרוץ ולתקן אותו כל פעם מחדש...;)

לא נורא... תתחדש... וחג שמח (גם את שלי קניתי לפני ראש השנה, לפני איזה 16 שנה בערך)8)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בטל הפעלה מחדש אוטומטית במקרה של תקלה תחת מאפייני המחשב שלי.

בריסט הבא יופיע מסך כחול ובו הודעה שחיפוש קצר בגוגל ייתן את התשובה לגבי מה לא תקין.

הכיוונים הם חום מעבד, זיכרון לא תקין ודרייבר של כרטיס מסך.

חום מעבד ניתן לדעת בBIOS תחת hardware monitor.

לא מומלץ לעשות את זה. ההפעלה מחדש לא באה סתם לדפוק אותך, יש לה משמעות. אם הבעיה היא בספק שזוהי ההשערה שלי, הרכיבים לא מקבלים מספיק כוח, אם המחשב לא יפעיל את עצמו מחדש, המחשב ירצה לקחת כוח כדי להמשיך להפעיל את המחשב. אבל אין עוד כוח...בסוף בום.

ד"א מאוד לא מומלץ לקנות בחנויות חשמל גדולות מחשבים, גם לא באייבורי ולא בKSP (אם מותר לי להגיד) להבא מומלץ להתייעץ בHWZONE עם אנשי מקצוע שיכוונו אותך לקניה הטובה ביותר.

פורסם
לא מומלץ לעשות את זה. ההפעלה מחדש לא באה סתם לדפוק אותך, יש לה משמעות. אם הבעיה היא בספק שזוהי ההשערה שלי, הרכיבים לא מקבלים מספיק כוח, אם המחשב לא יפעיל את עצמו מחדש, המחשב ירצה לקחת כוח כדי להמשיך להפעיל את המחשב. אבל אין עוד כוח...בסוף בום.

ד"א מאוד לא מומלץ לקנות בחנויות חשמל גדולות מחשבים, גם לא באייבורי ולא בKSP (אם מותר לי להגיד) להבא מומלץ להתייעץ בHWZONE עם אנשי מקצוע שיכוונו אותך לקניה הטובה ביותר.

מה הקשר בכלל אם יש בעיה אין צורך שהמחשב יעלה כל פעם מחדש זה לא שרת שצריך להרים את עצמו

אין צורך בהפעלה מחדש וצריך לבטל את האופציה הזו.

לפותח השרשור יש הרבה תוכנות לבדיקת החום של המעבד תוריד אחת מהם ותבדוק

אם אתה מבין יותר תראה שכל המאווררים פועלים, יותר מזה אני לא מציע לך לגעת יש אחריות תן להם לשבור את הראש

רק שלא יגידו לך שאתה צריך להוסיף כסף מכל מיני סיבות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כנראה שהמחשב מתחמם ועושה ריסטים כהגנה על הרכיבים , היה לי את זה במחשב והחלפתי מאוורר בסופו של דבר.

בכל מקרה תפתח את המארז ותחכה לריסט הראשון ותיגע בלוח אם ,האם הוא חם ?

מכיוון שהמחשב עדין באחריות תן להם אותו שישברו את הראש עליו.

אני נתתי את שלי והוא היה יומיים במעבדה במיסגרת האחריות וחזר תקין לאחר החלפת מאוורר המעבד, היה לי מזל כי זה היה חודש לפני סיום תקופת האחריות.(מקסימוס)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הביטול של האיתחול האוטומטי הוא רק כדי לאפשר קריאה של המסך הכחול. את ההפעלה מחדש בין כה יהיה חייב לעשות כי BSD עוצר את המחשב עד הפעלה מחדש (hard reset).

בלי קריאה של ההודעה בBSD גם אלוהים לא יודע ולא יידע מה התקלה במחשב.

פורסם
מה הקשר בכלל אם יש בעיה אין צורך שהמחשב יעלה כל פעם מחדש זה לא שרת שצריך להרים את עצמו

אין צורך בהפעלה מחדש וצריך לבטל את האופציה הזו.

לפותח השרשור יש הרבה תוכנות לבדיקת החום של המעבד תוריד אחת מהם ותבדוק

אם אתה מבין יותר תראה שכל המאווררים פועלים, יותר מזה אני לא מציע לך לגעת יש אחריות תן להם לשבור את הראש

רק שלא יגידו לך שאתה צריך להוסיף כסף מכל מיני סיבות.

כשהמחשב מתאחל את עצמו הוא סוגר את כל התוכנות ובכך מוריד את הדרישה לחשמל.

לכן ביטול האופציה לא נראה לי הדבר נכון.

אבל מה אנחנו מתווכחים שהחנות תסדר בעצמה.

• תוכן חדש...