Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרת טסט לדיזל...מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לדעת האם למישהו יש מושג מה הפרש המחירים(אם בכלל יש הבדל) באגרת טסט לרכב מסחרי דיזל ולרכב פרטי דיזל.

תודה יואב.

פורסם

יש לי רכב בנזין שנת 96 עם מנוע 2000 - האגרה עליו 1100+-, יש לי רכב TD שנת 2000 - האגרה 1370.

לעומת זאת אני מכיר בחור שיש לו רכב זהה לרכב הבנזין שלי רק עם תוספת טורבו (מקורי), משלם בסביבות 800...לך תבין טעויות כאלה.

בריאות לכולם!

פורסם

לדעתי התוספת היא של כ 850 שקל לעומת רכב בקבוצה דומה עם מנוע בנזין. לאחרונה שקלתי רכישת רכב עם מנוע דיזל ולכן ביצעתי את הבדיקה.

בכל מקרה, ניתן לבדוק את הנושא בקלות באתר משרד התחבורה

בברכה

KR

פורסם

ההבדל היה פעם גדול, אבל במסגרת הרפורמה בסולר (ייקור המס על הסולר עד להשוואת המיסוי עם בנזין) תוספת האגרה הזאת יורדת ובסופו של דבר תיעלם. (ואז רכב סולר ורכב בנזין מאותה קבוצת רישוי ושנתון ישלמו אותה אגרה)

כיום התוספת עבור רכב סולר עומדת על 400 ש"ח לשנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...