Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 22k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, שמעתי שפה האנשים הכי חכמים ומבינים מעולם המכונית :smile:...

אני מחפשת אוטו עד 22 אלף, עדיף ידני, מנוע 1.4 או 1.6, כמה שיותר אמין,חסכוני וקטן...

מבחינת נסיעות - כל יום יהיו בעיקר נסיעות עירונית וגם בין עירוניות קצרות, אבל בעיקר שימוש עירוני עם מאט פקקים פה ושם...

חשבתי על פג'ו 106, 206 (הקצרות), אופל קורסה, רנו קליאו, פורד פיאסטה, דיהטסו שרייד וכו...

מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר זול לתקן?

קיצר, כל עצה, כל דעה, כל מחשבה, כל חוויה מוטורית :smile: תתקבל בשמחה רבה רבה...

אז תעיפו אליי את כל הידע שיש לכם, יעזור לי מאוד

עוד דבר, אם יש לכם טיפים לגבי לוחות רכב, דברים לחפש במודעות, ממה לברוח... אז גם, אני ממש ממש אשמח :smile:

פורסם

האם יש לך איזה שנתון מינימום, איזה שהן דרישות בטיחות, האם את רוצה חלונות חשמל/ הגה כוח...

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אין שנתון מינימום כעקרון אבל אני מעדיפה כמה שפחות תקלות ובעיות וזה לפי ההגיון נראה לי שצריך שנתון כמה שיותר חדש.

מבחינת תוספות נוחות כמו חלונות חשמל, לא ממש קריטי.

הגה כוח לאומת זאת עדיף מאוד שיהיה.

אוטו קטן, חסכוני, מספיק חזק לעלות הרים כל יום (גם עם מזגן לפעמים) ושיחזיק בלי בעיות יקרות.

פורסם

ערכי חיפוש בפורום בנוגע לסיטרואן סקסו משנתונים 99 בנפח 1400-מומלץ.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש לך איזה שהיא דעה לגבי צרפתיות אחרות - נגיד רנו קלאו או הפג'ואיות?

מחלות מוכרות, ממה כדי להתרחק? דברים כאלה?

פורסם

אולי התכוונת ל 205

אגב את יכולה גם להכניס את ה 306

אבל שוב אף אחד לא מבטיח אמינות בשנים האלו.

ידוע שרכב יפני בשנים הנ"ל הרבה יותר אמין .

פורסם

צודקים, שגיעת כתיב, התכוונתי באמת ל-306 הקצרות...

הבנתי כבר את עניין השנאה לצרפתיות (שאני ממש לא מבינה), אבל אם ממש אין ברירה, עדיף רנו קליאו או פג'ו (306, 205, 106) אותה השנה, נגיד 1999-98? הבציר של מי מהם יותר טוב?

ושוב, מה עם גרמניות? אופל קורסה, וולקסווגן פולו?

פורסם

בתקציב את יכולה לדחוף 106 שנת 98 עם מנוע 1400\1600 (תלוי מה תמצאי, ה 1400 כמובן תהיה חסכונית יותר).

סיטרואן סקסו עם מנוע 1400 את גם יכולה לחפש, את ה 106 יהיה יותר קל למצוא.

על 306 לא הייתי ממליץ לך, בעיקר בגלל שעם מנוע 1400 הרכב יהיה דיי עגלתי, ובמידה ותבחרי בגרסא עם מנוע יותר גדול את מוותרת במידה מסויימת על החסכוניות בדלק.

205 גם לא אופצייה לדעתי, כשהמתחרות הן הסקסו ,הפולו וה 106 שמרגישות הרבה יותר מודרניות ומפנקות.

אל תקשיבי לכל מי שזורק לך הכללות בסגנון "צרפתיות חרא, איטלקיות עוד יותר - רק יפניות אמינות" - אמינות הרכב תלויה הרבה יותר באיך שהרכב הספציפי טופל מאשר בארץ מוצאו.

הפולו היא גם אחלה אופצייה, רק קחי בחשבון שהאחזקה שלה תהיה יקרה משל רכב צרפתי - כשזה מתבטא בעיקר בחלפים וטיפולים יקרים יותר.

הקליאו של אותן שנים גם נופלת מה 106, הסקסו והפולו בכל פרמטר לדעתי ולכן יורדת מהפרק.

עם הקורסה אין לי נסיון אישי ולכן אמנע מלכתוב עליה.

לסיכום -

הכי טוב שתחפשי 106\סקסו (כשאני מזכיר שוב, יהיה לך קל בהרבה למצוא 106 במצב טוב מאשר את הסקסו, שרובן כבר סובלות מקילומטראז' בשמיים היום) או פולו.

ה106 תהיה זולה לאחזקה מהפולו, ולכן עדיף לך ללכת עליה אלא אם יש לך איזו שהיא העדפה מיוחדת לפולו.

מבחינת צריכת דלק -

לי יש 106XS שנת 98 עם מנוע 1400, צריכת הדלק עומדת על 16.5 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת (עירוני ובין עירוני) עם אופי נסיעה דיי מאומץ יחסית למנוע 1400 - בנסיעה רגועה לגמרי אפשר לעשות יותר קילומטרים לליטר בקלות.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני תוהה בנוגע לקליאו, במה היא נופלת מהפז'ו ?!

ה306 אומנם קצת מרווחת יותר אך ה106 לדוגמא בגרסת 1.4 ?!

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כל מה שאכתוב ניתן לוויכוח, אבל זוהי דעתי בכל זאת -

בנוחות המושבים ונוחות הנסיעה, בעיצוב חלל הסלון, בעיצוב החיצוני ובביצועים.

אם השורה השנייה בהודעתך הייתה שאלה שמופנת אלי - ה 106 עם מנוע 1.4 (מה זה משנה?) קטנה מה 306, אך גם היא בסדר מבחינת מרווח.

4 אנשים גדולים וארוכים :wink: יושבים בה בנוחות מצויינת, כשיש 5 כאלו ברכב מאחורה נהיה טיפה צפוף - אבל לא משהו בלתי נסבל.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...