Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני החלטתי לאחרונה שהגיע הזמן שאני ישדרג את המערכת הקיימת שלי למשהו טוב יותר

נכון לעכשיו יש לי 9*6 של פיוניר מאחור, מקדימה קומפוננט ישן של סרוין ווגה ו-hu של פיוניר דגם בסיסי 2950

המערכת שאני מתכנן היא תהיה בתקציב שבין 3 אלף ל-4 אלף תלוי איך אני יוכל לחסוך או להשקיע

הרכב שבו תותקן המערכת הוא סיטרואן קסרה 99

הרכיבים שחשבתי לקנות:

א)סאב

1)image dynamics id12

2)image dynamics idq12

3)phoenix gold xenon 12d

4)adire audio shiva 12 אבל הבנתי שהחנות נסגרה ולא יודע אם אפשר להשיג אותו חדש ולא יד 2

עוד שיקול בקניית הסאב הוא שאני יצטרך לקנות מונובלוק מה שמייקר את העסק קצת

ולמי שמכיר התא מטען בקסרה לא גדול ואני מקווה שאני לא יזדקק לתיבה גדולה מידי שתתפוס לי את כל הבגאז'

ב)HU

לא ממש משנה לי אבל חשבתי על משהו יחסית זול של פיוניר שיש לו מינימום 2 יציאות למגברים, כי מבחינתי מערכת של 900 ש"ח ו-1300 לא ממש שונות אלא רק לשלם סתם כסף על תצוגת האנימציות שלדעתי מיותרת...אבל אם זה בא עם פונקציות ותחימת תדרים יותר טובה אז על זה אני כן מעדיף להשקיע

סה"כ סכום השקעה עד 1000 ש"ח, אשמח אם תמליצו לי על משהו נחמד

ג)מגבר

1)lanzar vibe463 אבל מחבר הבנתי שזה לא מגבר איכותי,במיוחד לא ל-sq

מה עוד שהמגבר לא מספיק חזק בשביל ה- idq שצריך 500 וואט אר אמ אס

2)crunch pzi1000 לא מכיר את החברה אבל זה מה שמצאתי שמביא 500 אר אמ אס

3) earthquake ext 300.2 גם לא מכיר אבל נותן 400 אר אמ אס

4)earthquake ph1000 מביא 500 אר אמ אס

אם אתם מכירים מגבר אחר שאני יכול להכניס בתקציב של עד 1500 ש"ח שמביא בין 400 ל-500 אר אמ אס אז אשמח להמלצות

ד)קומפוננט

ברכב יש לי קומפוננט ישן של סרוין ווגה בנתיים אני חושב להשאיר אותו ולהגביר עם איזה מגבר שחבר הביא לי ובמידה ואני לא יהיה מרוצה אני שוקל לקנות את המורל פולס ב-500 ש"ח והם ישמשו לי בתור קומפוננט

ה)מגבר לקומפוננט

נכון לעכשיו יש לי איזה מגבר יד שלישית מחבר לא זוכר ניראה לי v12 המזוייף ולא אלפיין ואני חושב להשאיר אותו אבל במידה ואני לא יהיה מרוצה אני חושב להביא מגבר 2 ערוצים עד 700ש"ח אולי רוקפורד או צק אאודיו תלוי איך ישתלב בתקציב

וכמובן שאשמח להמלצה במידה ואצטרך מגבר כזה

ברמת העקרון אני יודע שהסאב דורש תיבה ושצריך גם לקנות סט חיווט ועוד דברים ואני לוקח את זה בחשבון ומשאיר תקציב מספיק בשביל לקנות משהו סביר

רציתי לדעת מספר דברים:

1)מבין הסאבים אני יודע שכמובן שפיניקס ו-idq הם יותר חזקים ולכן דורשים הגברה יותר רצינית, אבל האם הם שווים את ההשקעה הזאתי של 300 ש"ח לסאב וגם עוד איזה 500 ש"ח לפחות למונובלוק סביר??

בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות עד שלא יצא לי לשמוע אותם,קראתי בפורום עליהם שהם עדיפים יותר אבל רציתי חוות דעת בונה גם בגלל שהם מצריכים השקעה של יותר כסף

2)האם המגברים שבחרתי הם סבירים או שאפשר למצוא משהו יותר איכותי בתקציב של עד 1500?

ובכלל האם אני חייב מגבר של 500 אר אמ אס לסאב של 500 או שמספיק לו 400 גם?

וגם לגבי ה-סאב של ה-400 אר אמ אס האם יספיק לו גם 300 אר אמ אס?

3)מה דעתכם על שילוב כלל הרכיבים(מגבר,סאב,hu,קומפ) ביחד?

4)מה הייתם משנים במפרט שהצגתי בלי לחרוג מ-4 אלף כולל הכל?

נ.ב

מצטער שזה ארוך,ניסיתי לפרט כמה שיותר כדי שאתם תוכלו לעזור לי בדרך הכי יעילה

תודה רבה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו היקר כדי לעזור לי, ובכלל בפורום כולו...

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

אף אחד לא יכול לעזור לי?:roll:

השרשור עומד כבר קרוב ליומיים...:-(

בבקשה אנא מכם השקיעו כמה דקות מזמנכם כדי לעזור לי...

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תוכן חדש...