Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת ביטוח מרכב אחד לשני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הייתי מבוטח על הרכב של ההורים שלי, מחר אני קונה אוטו ישן לשימוש אישי שלי בלבד.

אני נהג צעיר (לא חדש)וכך גם הביטוח על הרכב, האם יש אפשרות להעביר ביטוח מהרכב של ההורים לרכב שלי ?

כלומר, הביטוח על האוטו של ההורים יהיה של נהגים רגילים, תוספת של בערך 1400 שקל לשנה אבא שלי אמר.

או לחלופין, לבטל את הביטוח ולקבל את הכסף חזרה .. ובכסף הזה לעשות ביטוח על האוטו ה"חדש".

אגב, הביטוח נעשה לפני פחות מחודשיים.

פורסם

תתחדש.

לרכבך הישן / חדש תצטרך להוציא בנפרד ביטוח חובה.

אם תרצה להוציא ביטוח צד ג' או מקיף - תוכל בנוסף לחובה.

אין "העברת ביטוח מרכב לרכב".

כן תוכל לבטל את ביטוח נהג חדש ברכב ההורים, ולרכוש ביטוח מקיף לנהג חדש לרכבך במקומו.

סביר שבביטול הביטוח ברכב ההורים לא תקבל את כל כספך בחזרה, אלא רק זיכוי חלקי.

התייעץ עם סוכן הביטוח שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למה? אם הביטוח מקיף על שמך, אתה יכול להעביר אותו לרכב החדש שלך, בתנאי שהוא על שמך. עשיתי את זה מאלמרה לקורסיקה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני מניח שההורים שלו נשארים עם האלמרה, כדרכם של הורים.

כנראה שהיה לו ביטוח לנהג חדש, בנוסף על הביטוח המקיף לאלמרה.

אם הוא מעביר את כל ביטוח המקיף, מהאלמרה, לרכבו - מה יעלה בגורלם של הוריו ? מי יושיע ?

אם הם נשארים עם האלמרה, בסה"כ תשונה הפוליסה שלהם ויבוטל בה "נהג חדש", בהנחה שהבנתי נכון את שאלתו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אמת. אך הוא לא רותה להוציא הרבה כסף, נכון? בשביל זה יש הורים...:twisted:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

חברה תודה על התשובות, אבל לא הצלחתי להבין מהתגובות משהו ברור.

ביטול הביטוח מההורים של נהג צעיר יחזיר לי סכום מלא ?

אני יכול לרשום את הרכב החדש-ישן על שם ההורים ואז אפשר יהיה להעביר את הביטוח ?

אני צריך לדבר עם חברת הביטוח :)

פורסם

סכום מלא באף מקרה לא תקבל, מה שאולי תקבל זה את הסכום היחסי למס' החודשים שהביטוח עוד בתוקף.

עם ההחזר שקיבלת אתה יכול לשלם את הביטוח החדש שתצטרך לעשות או סתם לעשות איתו קניות בסופר

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...