Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107 נמכרת בישראל?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידידי...

אני יודע ובאמת שאני יודע שכאן זה לא פורום של ילדים שמתלהבים עם התמונות שצילמו היום ברחוב ליד הבית,

אבל השבוע ראיתי רכב חמוד ואף קצת מוזר במרכב שלו, ראיתי פיג'ו 107!!! התמונות מדברות בעד עצמן.

מישהו יודע אם היא משווקת כאן בארץ!?

כי תכלס היא נראית כל כך אירופאית וכל כך לא קשורה לישראל כך שאני לא בטוח אם יש דור המשך ל106 האגדית.

מה אומרים?! ומה זה הדלת האחורית הזאת!? הרכב עצמו נראה 3 דלתות, והדלת האחורית נראית ממש לא קשורה! מה זה?!

IMG_1674.jpg

IMG_1675.jpg

IMG_1672.jpg

Polo 2012

פורסם

היא לא משווקת בישראל אבל יש לפחות 2 רכבים כאלו (אפורה וכחולה) בסוכנות של פיג'ו בתל אביב. יכול להיות שהרכב שראית הוא משם ואחד העובדים לקח אותו לסיבוב...

פורסם

דוגמיות ראשונות לתקינה ישראלית?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למיטב ידעתי, הרנו ול-סטיס הייתה רכבו הקודם של מר שמעון מזרחי, היו"ר של מכבי ת"א בכדורסל ובעלה של אחת מבנות משפחת "קרסו" יבואנית רנו.

יש בארץ מגוון רכבים שהגיעו לפה ביחידות בודדות של 1-2-3 בין אם לצרכי תקינה וניסוי ואז הוחלט שלא להמשיך את ייבואם ובין אם לצורך שימוש פרטי של היבואן ללא כוונה לייבוא מסחרי של הרכב (מישהו אמר פרארי?).

פורסם

מרענן ומשמח לראות 107 עם רישוי ישראלי, אבל אני בספק גדול אם תשווק כאן באופן רשמי.

צריך להבין שה- 107 התמימה למראה טומנת בחובה את אחת הסכנות הגדולות לשרידותה של החברה הישראלית, על תובנותיה וחוכמתה הקולקטיבית.

כידוע, המכונית הזו מתגלגלת מאותו פס היצור כמו הטויוטה אייגו. הן שתיהן אותה המכונית בדיוק ונבדלות זו מזו רק במספר סממנים קוסמטיים מינוריים.

אילו תופיע כאן באופן סדיר, תמוצב מיד כ"לא אמינה" ו"לא שומרת על הערך", בעוד שאחותה התאומה תהיה אמינה מאין כמוה ותשמור על ערכה כמו תוכנית חסכון.

זאת בשילוב העובדה שניתן לתקן את הפיז'ו בחלפים של טויוטה, ולהיפך, תיצור עומס בלתי אפשרי על תודעתו של מר ישראלי - עומס שעלול בסופו של דבר להביא לקריסה של המבנה החברתי של מדינת היהודים, שבו המחירון של לוי יצחק מחליף באופן אפקטיבי את מגילת העצמאות.

אני מניח שהיבוא שלה נמנע בצו רשמי אך סודי של מערכת הבטחון.

פורסם
מישהו יודע אם היא משווקת כאן בארץ!?

הגיעה לתקינה, כרגע לא מוכרים עקב בעיות תמחור (מה שלא יאפשר מכירות טובות ביחס למתחרים הישירים (גטס למשל)).

למעט הסמלים הרכב עצמו הוא טויוטה לחלוטין (פתח מכסה מנוע ותראה). מדובר, אגב, במנוע 3 צילינדרים שמזכיר את הצליל החלול שיש לג'אסטי :mm_tongue:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עו"ד שמעון מיזרחי נהג תמיד לרכוש את הדגמים המפוארים והיוקרתיים ביותר שרנו הציעה-רנו 30,רנו 25,ספראן וול-סאטיס.

הסיכוי שהפיג'ו 107 תימכר בארץ קלוש,כמו גם הטויוטה ויגו,נובע גם מהעידר גיר אוטומטי(יש רק רובוטי בדגם הבנזין) ופלח שוק צר מידי ולא מספיק ריווחי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כידוע, המכונית הזו מתגלגלת מאותו פס היצור כמו הטויוטה אייגו. הן שתיהן אותה המכונית בדיוק ונבדלות זו מזו רק במספר סממנים קוסמטיים מינוריים.

ועוד יותר גרוע - שתיהן אחיות זהות לסיטרואן C1.

אגב, ע"פ טופגיר, כאשר שלושת המכוניות הללו רק יצאו לשוק האנגלי, מחיר הסיטרואן היה זול במעט ממחיר הפג'ו והטויוטה.

האם גם אצלם הסיטרואן זוכה למעמד מופחת?

פורסם
עו"ד שמעון מיזרחי נהג תמיד לרכוש את הדגמים המפוארים והיוקרתיים ביותר שרנו הציעה-רנו 30,רנו 25,ספראן וול-סאטיס.

והיום הוא נוסע בניסאן מוראנו.. איך אנשיםן עושים טעויות שכאלה?!

הסיכוי שהפיג'ו 107 תימכר בארץ קלוש,כמו גם הטויוטה ויגו,נובע גם מהעידר גיר אוטומטי(יש רק רובוטי בדגם הבנזין) ופלח שוק צר מידי ולא מספיק ריווחי.

לא ראיתי שגיר רובוטי מונע מטויוטה להביא מכוניות (קורולה ויאריס החדשות?)...

פורסם

לפני חודש ואפילו יותר נראתה אחת שחורה כזאת גם כן בכפר סבא. אוטו ממש חמוד, ולדעתי הרבה יותר יפה בשחור

פורסם
ופלח שוק צר מידי ולא מספיק ריווחי.

אנשים בארץ לא מוכנים לשלם על מכונית בגודל של 107 את הכסף שהיא עולה, כי ישראל היא כלבלב של אמריקה ויש לאנשים את החשיבה של "יותר גדול = יותר טוב", וכשישראלי עולה במעמד החברתי הוא קונה ג'יפ יונדאי ואז טויוטה/מיצובישי (או מקבל מזדה6 בליסינג)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה אוטו ממש חמוד.

אם הייתי צריך לקנות כרגע רכב חדש לצרכים העכשויים שלי, זה היה מופיע בראש הרשימה, אבל בכל מקרה הייתי הולך על הטויוטה.

ראיתי כאלו בחו"ל לפני שנה. קטן ומגניב, וכרכב שני בבית זה פועל מעולה.

הדלת האחורית אגב, מראה מה שמתחילים לעשות אצל היצרנים, שזה להוריד עלויות ומשקל בגלל חלקים יותר פשוטים וקלים. הדלת הזאת היא למעשה חלון אחד שחלק ממנו פשוט כהה יותר, ככה שלא רואים פנימה.

• תוכן חדש...