Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

ברכבי היקר מפז הידית החלה להישחק... בגולף סדרה שלוש (לא יודע מה לגבי ישנות יותר...) יש מן גימור גומי על כל הפלסטיקה.

בכל מקרה החלטתי לקחת יוזמה וללכת לשפץ את הידית בגימור עור נאפה למה שמכיר...

תחילה בדקתי אצל הרפד המקצוען שלי, לירושלמים הוא ודאי מוכר - וענונו...

הוא אמר שלא ניתן לרפד את הידית בתפירה בגלל שזה הרבה זמן ובנוסף יהיה קשה להלביש את זה על הידית. ניתן לראות בתמונות המצורפות שזה סוג של קונוס הפוך (מי שמבין את הרעיון הכללי של מה שאני מתכוון)...

בכל אופן הוא הציע לי לבדוק בחנויות לחלפים... ובירושלים יקיריי, ג נ ב י ם ! ! !

רק לידיעה, ידית חדשה בחברה (שזה גם שוד לאור יום, עולה 400 ש"ח כולל מע"מ) ותנחשו כמה רצו בחנויות החלפים?

לא פחות מהמחיר המופקע -> 350 ש"ח כולל מע"מ!!! על ידית משומשת!!! כבר עדיף להוסיף 50 ש"ח ולקנות חדשה במחיר הזה... יצאתי משם בקריזה על כל החצופים האלה שמרשים לעצמם למכור משהו ישן ומשומש במחיר שמתקרב ל 100% חדש במקום לאיזור ה 50%... אבל זה כבר סיפור אחר על החוצפנות הישראלית...

חזרתי לרפד שלי ושאלתי אם אוכל לקנות ממנו רק את הריפוד עצמו ולנסות את מזלי, הוא נענה בחיוב ונתן לי שארית עור נאפה ב"חינם אין כאסף" ויצא גבר שבגברים... אגב הוא מקצוען ברמה ועשיתי אצלו כמה דברים כמו ריפוד הגג וכל מיני תוספות מאוד יפות - הוא מאוד מומלץ...

בכל מקרה :-), לקחתי יוזמה וניסיתי ללכת לתופרת, כן כן תופרת שתופרת בגדים... היא רצתה על עבודה לציפוי הידית כולה 30 ש"ח ככה שלא הפריע לי לנסות את מזלי גם אם היא תעשה עבודה מחורב_ת אם תסלחו לי על הצרפתית...:wink:

בכל מקרה, היא עשתה בסוף עבודה מחורב_ת... ואני ביוזמתי חטפתי קריזה. נשארה לי כמות מספקת לנסות ולעשות את הציפוי בעצמי...

קניתי דבק מגע ב 16 ש"ח וראו את התוצאה... אני אישית מבסוט...

מה דעתכם?

תמונה071.jpg

תמונה072.jpg

תמונה073.jpg

תמונה074.jpg

תמונה075.jpg

תמונה076.jpg

• תוכן חדש...