Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ידנית ב-60-70 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש משפחתית ידנית 1.6 סמ"ק.

הדרישות

מהנה לנהיגה

נוחה לנסיעה

מחיר תיקונים וחלפים ממוצע (ולא בשמיים כמו פולקסוואגן למשל)

תקציב

60000-70000

תודה מראש

פורסם

מכיוון ששמת את נושא ההנאה מנהיגה ואת נוחות הנסיעה בראש הדרישות לא כדאי לך את ה-307, אלא את קודמתה לתפקיד, ה-306.

יש אותה עד 02', והיא משלבת נוחות והנאה מנהיגה בצורה מעולה.

כמו כן האחזקה זולה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

האמת שנקודת התורפה של ה307 בדר"כ היא התיבה הארורה שמסרסת הכל.

בלעדיה סביר להניח שתהנה מאוד מהרכב שמציג נוחות נסיעה מרשימה ויציבות טובה.

בגירסת ה2.0 הידנית גם יש מספיק כח למשחקים (138 כ"ס) כך שכדי בהחלט לקחת אופציה זו בחשבון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רק התיבה ? ומה עם ההגה החשמלי ?

עידן, ה-307 לא מהנה לנהיגה, ה-306 כן, ולכן היא מתאימה לדרישותיו של פתוח השרשור.

ובנוסף, היא מציעה נוחות נסיעה טובה יותר.

ב-307 פז'ו כבר נטשו את השיטה המסורתית והמבריקה שהייתה להם של יצור בולמים עצמאי ומוקפד לרכב.

ועברה לקנות אותו מספקים חיצוניים בקלות ובזול כמו כולם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הנאה מנהיגה אולי (לא נהגתי על 307 ידנית) אבל מנסיון של 5 שנים על הרכב ולאחר שנהגתי על כמה 306 בחיים שלי, בקשר לנוחות נסיעה- ה307 לוקחת בגדול. היא ממש מפנקת בפנים, יציבה על הכביש וגורמת לבורות לופסי האטה להעלם.

שלא נדבר על כך שה307 מגיע בשנתונים חדשים יותר...

בכל מקרה אני חושב שהיא אופציה ראויה בטח ובטח בגירסת ה2.0 ליטר ידנית.

בקשר להגה- מסכים איתך שהוא לא להיט היסטרי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אתה חובב הגה אמיתי אז לא הייתי מסתכל על שום דבר חוץ מפוקוס.

אם אתה מוכן להתפשר אז אסטרה, מאזדה 3 ו-306 היחידות שמתקרבות איכשהו לפוקוס מבחינת הנאה לנהיגה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ההגה של ה 307 אמנם לא להיט היסטרי אבל כבודו במקומו מונח - הוא לא כזה גרוע.

(יש לי לא מעט שעות על הצרפתייה הנ"ל).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...