Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף עשיתי את הצעד וקניתי רמקולים שנשמעים לי אחלה סאונד,

הנה הם,ואני מקווה שתגיבו לי שהם אחלה רמקולים----http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AX693&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408 ויש לי עליהם שנה אחריות

200 וואט ו70 RMS הדגם-advant ax693

זאת חברה אמריקאית שעובדים דרך אגב עם ימאהה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך הם נשמעים לך ממש טוב אם עוד לא שמעת אותם?

כי כתוב?

תהנה בכל אופן.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

פשוט מגוחך.

אחרי כל ההסברים שניסו (כולל אותי) להסביר לך שכדאי לך להתייעץ לפני קניה , הלכת וקנית לבד רמקולים של שקל שהמחיר שלהם רחוק בס"ה ב 100 ש"ח מ MOREL PULSE 6X9 ..

אין לי מילים. באמת..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

לא שמעתי בחיים על החברה אבל ממבט קצר אני רואה שהיבואן זה אס.גי ושיש להם עוד כמה מוצרים גם לסטריאו ביתי ככה שלפחות יש לה אבא ואמא ואני מאמין ומקווה בשבילך שהיא נמצאת מעל רמת הזבל הסיני המצוי. בכל מקרה תהנה מהם ותבוא לאחד המפגשים על מנת שנוכל להתרשם מהם.

בשיפוצים

פורסם

ג'קו לתגובתך אני לקחתי בצומת רב את כל ההמלצות שכתבו פה וכמובן שקראתי את כל התגובות ולפי כך הבנתי שלא כדאי לי להתעסק עם חברת DOBOOS,ולפני שהחלתתי לצאת לקנות סופית הגעתי למסקנה שאין טעם לברר ולחקור יותר מידי, רק להשיג בינתיים רמקולים ברמה סבירה.

בעתיד שיהיה לי כסף להשקיע כמה אלפים למערכת מקצועית אני בטוח יתעניין יותר

בינתיים חיברתי אותם והם נשמעים משהו משהו שומעים צלול חד ונקי במילה איכותי

בכל אופן אני יתרשמתי מהם לטובה

וודבר אחרון יש עוד יתרון, שנה אחריות, בפיונר וחברות אחרות חיסרון, אין בכלל אחריות וחבל

פורסם

זה נירא יותר טוב מDOMBASS הזה, אגב "דומבס" זאת הייתה חברה רוסית שיצרה מקררים והם היו ניקראים DOMBAS.

זה היה רשום ברוסית ככה "Домбас" אז זה היו דברים טובים שעבדו 20 30 שנה. היום זה הכל חרא. אבל חרא זולה.

בקיצור אם אתה נהנה זה הכי טוב.

אבל פשוט כש בן אדם כמוך ניכנס לפורום אז קצט כשה לפורומיסת הוותיק להבין אותך ודומים לך כי אנחנו חיים בעולם אחר של מגבר מתחיל מ 1300 ש"ח ומעלה ורמקול סביר זה 1000 ש"ח רמקול טוב זה 2000 ש"ח ומעלה. וקשה לנו להבין איך סאונד יכול ליהיות צלול ונקי ואיכותי ב 250 ש"ח. אגב המילה "איכותי" זה המילה שאני אוהב הכי הרבה.

פורסם

אם כבר הלכת על רמקולים ב 350 ש"ח כבר היה עדיף לקנות פיוניר (לא אוהב אותם אבל הם עדיין עדיפים בכל מידה על אלו)..

ואחריות על רמקול - אין דבר כזה. גם לרמקולים שלך..

אם ובמידה וייקרה להם נזק כלשהו תמיד יפילו את זה עליך. זה לעולם לא באחריות היצרן..

נשרפו לך ? = נתת להם יותר מידי הספק

התעוות הוופר ? = הם ישבו בתנאים לא הולמים כמו חום וכו'..

מזייפים ? = שוב, באשמתך. כשקנית אותם היה להם אחלה סאונד..

הפעם היחידה שהצלחתי להחליף רמקולים היתה לפני כמה שנים שרציתי רמקולים 6X9 סבירים לרכב השני שלי. לא בשביל איכות יותר מידי אלא פשוט כדי שיהיו רמקולים באוטו ושאוכל לשמוע מוזיקה בצורה סבירה.. (בזמנו עדיין לא האמנתי וחשבתי שקומפוננט מקדימה עם מגבר וסאב נורמאלי יישמעו יותר טוב.. את זה למדתי רק בחודשים האחרונים)

הלכתי לאוטו-דיפו לחפש משהו סביר.. ראיתי את הקבועים שלהם - פיוניר קנווד וכו'.. אבל אז ביצבץ לו על המדף רמקולים 6X9 של LIGHTNING AUDIO.. בתמימות של אז (שוב, עדיין לא ממש הייתי בקיא מי נגד מי בשוק ומי יצרן נחשב ומי לא..) אחרי שראיתי שהם לא זולים (משהו כמו 500 ש"ח) ושרשום שם תכנון בארה"ב או משהו בסגנון - קניתי. הייתי בטוח שקניתי את הרמקול של החיים. חזרתי הביתה והתקנתי. שמח וטוב לב , הדלקתי את הרדיו-דיסק והתחלתי לשמוע מוסיקה. במילה אחת - זוועה. הצליל הכי צורם ששמעתי בחיים שלי. החלפתי דיסק למשהו מקורי שאני יודע שהוא צלול ומוקלט ברמה גבוהה , כיוונתי את אקולייזר שיהיה ללא LOUD וכו'.. עדיין זוועה. יוצא מתוסכל מהאוטו והולך לוודא שהחיווט מחובר כראוי ושהפלוס והמינוס לא הפוכים במקרה.. כלום. הכל טוב, הסאונד - ממש לא. לאחר עוד כמה בדיקות הגעתי למסקנה שהם פשוט זוועה של רמקול..

חזרתי לאוטו-דיפו בדרישה להחליף אותם. הסבירו לי שאי אפשר ושאין החלפה על מוצר כל רמקולים.. קראתי למנהל המחלקה וגם הוא אמר לי את אותו משפט - קבלת רמקולים תקינים ולפי התקנון אי אפשר להחליף את המוצר.

הסברתי לו שהם תקינים גם עכשיו - פשוט הצליל שלהם זוועה. ואם הייתי רוצה צליל בינוני הייתי קונה מראש איזה קנווד ב 300 ש"ח.. קניתי אותם במחשבה שהם יהיו יותר טובים - והם בדיוק ההפך. שלמתי את מיטב כספי בציפייה לקבל תמורה ואני מרגיש שפשוט רימו אותי.. אחרי הסברים מפורטים וויכוח על זה שזה פשוט לא מקובל עליי - הוא הסכים.

הרמקול היחיד שנשאר לי לקחת היה ה JBL. הוספתי עליו עוד איזה 50 ש"ח ויצאתי משם. הרכבתי בבית - תענוג.

עד היום יש לי אותו ברכב השני והיום הוא מוגבר עם מגבר פשוט שקבלתי פעם מתנה מחבר. זה הרמקול 6X9 עם הבאס הכי עמוק ששמעתי עד היום. הצליל בגדול גם סביר ביותר ואני בגדול מאד מרוצה ממנו עד היום..

*סתם נסחפתי עם הסיפור :-D אבל אחרי שכבר התחלתי לרשום המשכתי עם הזרם.. שיהיה ..גם ככה משמעם..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

קודם כל תתחדש על הרמקולים החדשים - ככה או ככה עשית צעד קדימה בעולם האודיו.

אם באמת יש איזושהיא זיקה בין היצרן הזה לימאהה, לפחות הם ידעו לבחור יצרן רמקולים יוצא מן הכלל.

עוד לא שמעתי רמקול של ימאהה שלא מענג את האוזן עד היום - בכל תחום. היו לי רמקולים למחשב של ימאהה, סה"כ 5 וואט RMS - איזה תענוג! הייתי מזיל ריר מהם.

חבל שהם לא מייצרים לתחום הרכב, פשוט חבל (או שאין בארץ לפחות).

לגבי הרמקולים שקנית - מבחינתי עשית טעות בסיסית אחת ויחידה והיא שלא שמעת את הרמקולים האלה מנגנים בתוך רכב או לפחות בדוגמנית לזמן ממושך עם שירים שאתה אוהב לשמוע.

לא עשית את זה - רוב הסיכויים שתתחרט ברגע שתשמע משהו טוב יותר אצל מישהו אחר וזה גם בגלל שאתה צעיר ואין לך בכלל נקודות ייחוס ומושג קלוש מה זה באמת רמקול - אל תיעלב, בבקשה אל תיעלב - זה לוקח שנים.

לא יודע למה, אבל בתחום הזה של מערכות לרכב כל הצעירים מנסים לרוץ לפני שהם בכלל יודעים ללכת, זאת פשוט תופעה מדהימה.

אני מקווה שתהנה מהם ובאמת כשתחסוך ותהיה לך יותר סבלנות, תחזור לכאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...