Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראות צד פיג'ו 106 דור שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להתקין על הפיג'ו 106 דור שני שלי, מראות במצב טוב יותר. (מראות רגילות ללא מנגנון חשמלי)

שאלתי היא, האם ניתן להתקין בקלות גם מראות של פיג'ו 306\SAXO\206 או אחרות?

מהיכן הכי זול לקנות כאלה? והאם מישהו יודע קצת מחירים?

אגב אני מאזור המרכז: רחובות\ראשון\ת"א.

המון תודה!

פורסם

אני מתכוון שהן ללא מכות בפלסטית (שברי פלסטיק)

לגבי מצב הצבע זה עוד ניתן לתיקון, אני מוכן לשבת ולצבוע אותן מחדש, השאלה היא באיזה מחיר.

פורסם

אם מדובר על הפלסטיק החיצוני שהוא בצבע הרכב, ניתן להחליף רק אותו בלי לקנות את כל מכלול המראה, אני מניח שזה יוזיל עלויות וניתן למצא כאלה בפרוקיות אבל רק של רכב זהה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני צריך גם את הפלסטיק המשולש החיצוני וגם את המראות.

יש לך מושג לגבי היכן אני יכול למצוא? ובאיזה טווח מחירים? (106 MK2)

פורסם

עזוב מראות בצבע הרכב וכל השטויות האילו.

תעשה מה שאני הולך לעשות.

וכל זה ברבע שעה ל2 המראות.

קח נייר שיוף עדין 320,שייף מאוזן את הפלסטיק של המראות שלך עד למצב של החלקה וטישטוש השריטות ע"מ לקבל גימור אחיד.

קנה חומר באוטו דיפו בשם FOREVERBLACK,מרח ממנו קצת על סמרטוט/ספוג ,ולאחר מכן עם הספוג/סמרטוט הספוגים בחומר מרח על הפלסטיק של המראות בצורה אחידה .

זהו ניגמר,אתה תוכל לחוש בהבדל,המראות יחזרו להיות שוב שחורות כאילו יצאו עכשיו מהמפעל[יחזיק לך ל4עונות [לאחר כשנה מומלץ למרוח שוב מהחומר]

עלות החומר באיזור ה100 שקל,והוא יספיק לך לכמה נגלות,[ותוכל למרוח אותו על כל הפלסטיקה החיצונית השחורה ברכב-ויש כזו בשפע!]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
עזוב מראות בצבע הרכב וכל השטויות האילו.

תעשה מה שאני הולך לעשות.

וכל זה ברבע שעה ל2 המראות.

קח נייר שיוף עדין 320,שייף מאוזן את הפלסטיק של המראות שלך עד למצב של החלקה וטישטוש השריטות ע"מ לקבל גימור אחיד.

קנה חומר באוטו דיפו בשם FOREVERBLACK,מרח ממנו קצת על סמרטוט/ספוג ,ולאחר מכן עם הספוג/סמרטוט הספוגים בחומר מרח על הפלסטיק של המראות בצורה אחידה .

זהו ניגמר,אתה תוכל לחוש בהבדל,המראות יחזרו להיות שוב שחורות כאילו יצאו עכשיו מהמפעל[יחזיק לך ל4עונות [לאחר כשנה מומלץ למרוח שוב מהחומר]

עלות החומר באיזור ה100 שקל,והוא יספיק לך לכמה נגלות,[ותוכל למרוח אותו על כל הפלסטיקה החיצונית השחורה ברכב-ויש כזו בשפע!]

אסף תודה רבה על ההשקעה, אך אם הייתי שם לב להודעות הקודמות שלי, היית רואה כי צבע אינו הבעיה.

אני מחפש מראה במצב שלם ללא שברי פלסטיק.

שלי נשברו מעט בקצה בגלל איזה אופנוען חמום מוח שהחליט להפיל אותה ולברוח.

עכשיו היא לא מתקפלת כראוי ויש לה חלקיק פצפון שבור.

לכן אני מחפש אחת חדשה שתחזור למצבה המקורי, לגבי הצבע שלה, גם ככה תכננתי לצבוע אותן מחדש.

תודה רבה שוב! :)

פורסם

אוקיי ,כנס לPSI ובלוח "קניה" שם פרסם לך מודעת קניה של מראות כאילו [יכול להיות שגם מראות של 306 מתאימות לך,את זה תצטרך לשאול ישירות בפורום הטכני של PSI]באם הן מתאימות אז ל306 דגמים עם מראות בצבע הרכב ,ככה שגם תוכל לחפש כאילו בצבע הרכב.

בכ"א בוודאות מראות של 106 דור ראשון יתאימו לך היות והן זהות לדור 2.

והיות ויש הרבה שמחליפים למראות סטייל M3 אז אני מניח שאת המקוריות רבים שומרים בצד ללא מעש,ככה שהסיכויים שלך שימכרו לך שם יד שניה הם די טובים ואופטימיים.

נ.ב:אם מקוריות לא כזו חשובה לך ויש לך קצת כסף לשטויות-אז תלך גם אתה על מראות סטייל M3 קרבון,יהיה הרבה יותר יפה וספורטיבי מהמקוריות[שהן חמודות].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

גם מראות של סקסו יתאימו 1:1 עם יתרון אחד - שטח הפנים שלהן קצת גדול יותר משל ה106.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

וואו חברה המון תודה על התגובות מהירות והאיכותיות!

מחר על הבוקר אני יתחיל את מלאכת החיפוש!

תודה!!! :)

פורסם

אני צריך, בכל מקום שאני חונה כשאני חוזר לרכב אני רואה אותן מקופלות. אם לא הייתה את האפשרות הזאת הן מזמן לא היו במקומן יותר.

• תוכן חדש...