Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וצום קל לכולם.

יש לי באוטו{טויוטה קורולה2003} רדיו דיסק פיונירP770 מקדימה קומפוננט פולס6.5

מגבר לנזר וסאב לנזר1600.

הבעיה שלי היא כשאני מגביע עד 38-40 שומעים טוב מאוד והסאב נותן כמו שצריך

כשאני מגביע עד 46-50 בערך אז פתאום הבאסים מתחרבשים ורק הקומפוננט נשמע כמו שצריך

כאילו הסאב נחנק או משהו כזה.

מה יכולה להיות הבעיה פה? אולי כיוון ברדיו דיסק שאני לא יודע?

תודה רבה מראש לעוזרים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

יכול להיות שברדיו דיסק האיקוולייזר מכוון יתר על המידה ל-BASS או ל-LO, ולכן אתה שומע ככה. בדוק את הרדיו דיסק שלך, כלומר את האיקולייזר שלו, ותכוון אותו ל-FLAT.

תדווח.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אצלי ניתן להגביע עד 62 אבל כמובן שאני מודע לזה שבאיזה שהוא שלב יש עיוות.

לכן אני משתדל לא להגביע מעל ל50-52

bmw-530i 3.0L

פורסם

בוא ניקח מספר עגול ונניח שהוא מקסימום עד 60 . עכשיו במצב בו הכל על FLAT ללא שום LOUD ,אקולייזר ותוספת באס וטרבל אתה אמור לכוון את המערכת שלך כשרדיו דיסק מוגבר עד איזור ה 75% בערך.. אולי גג 80% מבלי לקבל עיוות..

75% מ-60 זה 45. ואתה אומר שנתת לסאב באס בוסט של 4 מתוך 6.. אז הגיוני שהצליל יהיה מעוות..

על כמה רגישות ה GAIN שלך במגבר ? יכול מאד להיות גם שה HU בסדר גמור אבל המגבר שלך כבר מוגבר מעבר לתחום הנקי שלו..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

חברה תודה לכל מי שניסה לעזור, אליתי על הבעיה.

הג'יינין במגבר{של הבאס}היה ממש עד הסוף הורדתי אותו לקצת מעל החצי על הדרך אורדתי גם את העוצמה של המגבר קצת

ועכשיו זה כמו שני עולמות שונים שומעים ממש ממש יפה ונקי יחסית למה שהיה.

שיהיה צום קל.

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...