Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופרייט ליס, אמינים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בצ'ק פוסט בחיפה בסוכנות אופרייט ליס רכב שאני רוצה, נראה מעולה, קלומטרז' טוב בשבילי, ישירות מליסינג האוטו ממש שמור והמחיר נוח בשבילי ובכ8 אלף מתחת למחירון. עוד לא לקחתי לבדיקה אבל אני מקווה שלא יהיה משהו חריג, מה גם שהאוטו עבר השבוע טיפול גדול. והם הוציאו לי ישירות מהמחשב היסטוריית טיפולים, קבלות של כל הטיפולים, רשום מחירים חלקים הכל.

ועוד אחריות לחצי שנה על הכל ברכב ותנאי תשלום נוחים.

בקיצור לפואנטה, אפשר לסמוך על המקום הזה? זה לא מגרש של סוחרים נכון? למישהו יש ניסיון איתם?

קראתי בחיפוש על בחור אחד שקנה משם קליאו והניסיון שלו לא ממש טוב, יש מישהו שיכול לעודד אותי ולהגיד שזה מקרה יוצא דופן ובד"כ הם טובים?

:-) just smile
פורסם

מניסיון שלי אכן מדובר על חברה אמינה, אבל יש לקחת התחיבות לתיקון כל תקלה אשר מתגלה במכון בדיקה חיצוני , ובמידה וימצא ממצא חריג יוחזר סכום הבדיקה.

ולהמשיך להתמקח על מחיר הרכב , אני הגעתי איתם ל 12% פחות ממחירון..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כבר הגעתי ל 14% מתחת למחירון, מה זאת אומרת לקחת התחייבות לתיקון כל תקלה במכון בדיקה חיצוני?

פורסם

עומר,אתה בטוח שרפא"ל עובדים עם אופרייט ליס?

ולפותח השרשור,מניסיון בעבר עם אופרייט ליס,החברה אמינה,

אבל,כמו שאמרו מעליי,יש לקחת התחייבות לתיקון כול הליקויים המתגלים בבדיקה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

זאת בטח מכונית רפא"ל לשעבר.

אני מכיר חלק מהן, אם תאמר לי מה המספר רישוי.

אני לא ממש יודע מה זה רפא"ל

ואם זה טוב או לא?

פורסם

לאמא שלי יש רכבים מאופרייט ליס משנת 98'.

1. הם מטפלים רק במוסכים מורשי יבואן

2. תקלות שדווחו תמיד נלקחו ברצינות וטופלו מיידית

3. רפא"ל אכן עובדים איתם.

• תוכן חדש...