Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של הייפוניקס ZXI 6404 די חדש פחות מחודש שנקנה בחו"ל

ולא מזמן הופיע לי בעיה שהסאב מנגן רק בצד אחד כאילו הצד השמאלי או הימיני לא מחובר וירדה העוצמה בחצי...

בדקתי את חיבורי ה RCA ובאמת כשמשחקים איתם יש כניסה אחת שפעם מנגנת פעם לא ויש ניתוקים כל הזמן...

עכשיו המתקין אמר לי שהוא ישלח את זה למעבדה לתיקון ורצתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על צעד כזה כי בסך הכל מגבר חדש ובקושי בשימוש וממש חבל לי ואני מפחד שהם יעשו יותר גרוע...

תודה :roll:

פורסם

מצטער על הבורות, אבל עד כמה שזכור לי המגבר הנ"ל הוא 4 ערוצים, וסאב מנגן במונו אין לו ערוץ ימין וערוץ שמאל.

רק אל תגיד לי שהמתקין שלך חיבר את סליל A לצד ימין וסליל B לצד שמאל.

אלא אם הוא עשה זאת עם ציוד אלקטרוני על מנת להשוות ספי כניסה וכיוון קרוסים במדיוק להפליא זה רק יכול היה להגמר גרוע יותר.

אגב, הבעיה שאתה מתאר היא נראית כמו מינוס ולא משהו מסובך.

אתה יכול לפתור זאת בכל מעבדה, אני הייתי ממליץ על ג.ו אלקטרוניקה ברמה"ש.

או יותר נכון G.W אלקטרוניקה.

under construction..

פורסם

אם הבנתי אותך נכון אתה מדבר על סאב בעל שני סלילים... אצלי הסאב סליל אחד ככה שזה פלוס ומינוס אחד שהוא חיבר לי בגישור בין ערוץ 3 ו4....

המעבדה שאתה מדבר עליה במרכז הארץ ואני דרומי אני פשוט מוסר למתקין את המגבר והא שולח את זה למעבדה אני רק לא יודע איזה...

פורסם

לא אמור להיות תיקון מסובך, פרט לכך כל מעבדה גם נותנת אחריות על התיקון שלה למשך 3 חודשים לפחות.

אתה יכול להיות רגוע, לדעתי רק מדובר על יציאה או מינוס רופף= בעיית מגעים קלה, רק איזה מעבר קל על ההלחמות והכל יהיה תקין.

under construction..

פורסם

אני גם כמעט בטוח שהבעיה במגעים והייתי עושה את זה לבד אם הוא לא היה כל כך חדש ולא היה לי חבל לפתוח מגבר שאין לו אפילו חודש... אבל תודה הרגעת אותי אני ילך לשלוח אותו לתיקון...:-)

• תוכן חדש...