Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברגים של מגנזיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קניתי רכב לפני כחודש והיום שמתי לו 4 צמיגים.

המוכר של הצמיגים אמר לי שהמפתח של הברגים של המגנזיום עומד להישבר.

מה עושים?

הוא אמר שאי אפשר להשיג?

יש למישהו פיתרון?

פורסם

תיראה, אני לא רואה הגיון בכך ששמים על הרכב גלגלים ועוד 4 במכה. זה עלול להכביד ולפגוע בגג המכונית. אני חושב שהתכוונת להגיד "הרכבתי" או "התקנתי".

אם כך הדבר, לא ברורה שאלתך: הכותרת היא לגבי ברגים של מגנזיום, כלומר עשויים מחומר זה, אבל השאלה היא לגבי מפתח עבור ברגים אלו. או שבכלל אתה שואל האם המפתח בשלבי שבירה? אנחנו לא יכולים לדעת ללא תמונה. כמו כן אתה שואל אותנו מה המוכר אמר לך?? יעזור לך מאד לקבל כאן תשובה אם תסביר עצמך טוב יותר, תיתן מידות משום שלדעתי - כול הברגים בעולם לא מיוצרים באותה מידה, יש להם מידות שונות ומשונות, ואולי אפילו תחטא בתמונה או שתיים.

פורסם

יש לי את המפתח הזה שפותח את הברגים של הגלגל המגנזיום

הוא עומד להישבר...

השאלה הייחידה שלי זה אם אפשר להשיג מפתח כזה?

פורסם

יכול אולי להיות (זאת מין מיומנות שכזאת שלי להבין מה אנשים עילגים מנסים להגיד) שלפותח השרשור הותקנו נועלים על ה"ג'אנטים מגנזיום".

לנועלים אלה אכן יש מפתח ייחודי למנעולים האלה ואם הוא עומד להישבר יש 3 אופציות:

לסט כזה יש תמיד 2 מנעולים, חפש את השני.

חזור למי שהתקין את הנועלים (או לכל מי שמוכר כאלה) ונסה למצוא "מפתח" תואם.

אם כל אלה לא עזרו, יש להשתמש במפתח כל עוד הוא תקין, לפתוח את 4 הנועלים, לזרוק את הכל לפח ולקנות סט חדש

(או להרכיב 4 ברגים שזהים ליתר הברגים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...