Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת מהירות בבסיס חצרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

היום במקרה יצא לי לעבור בבסיס חצרים

בכניסה יש מצלמת מהירות , ובערך 20 מטר לפניה יש תמור שמוריד אותך ל 60

השאלה שלי היא האם יש סיכיו שלמשל המצלמה הזו מצלמת מ 80 ולא כמו כל המצלמות האחרות 120 ?

האם היא בכלל דמה ?

תודה לעוזרים

פורסם

אני שירתתי בחצרים, אבל אני משוחרר כבר 6 שנים, כך שהמידע שלי כנראה כבר לא רלוונטי.

המצלמה הותקנה לאחר תאונה קטלנית שהייתה שם, בה נהרג איש קבע רס"ר דקאלו ז"ל.

בכל תדריך בטיחות שעברתי בבסיס, היזכירו את המקרה ההוא.

בתקופה שלי המצלמה לא פעלה ואני לא שמעתי על אף אחד מהבסיס, שצולם שם.

בכל מקרה, הסיבוב הזה באמת מאוד מסוכן, מהירות 60 היא באמת נכונה במקום הזה, אני אישית החלקתי שם ביום גשום עם פיאט ריטמו שהייתה לי אז. המהירות הייתה כ 65 קמ"ש, ורק ובקושי רב הצלחתי לא לרדת מהכביש.

פורסם

Buki השאלה היא אם הצמיגים שלך היו תקינים אז גם? זה הרי מאוד משפיע על החלקת רכב עלך משטח רטוב.

chen132 אתה בטוח שזאת לא מצלמת אבטחה? אם לא נראה ששם מתקדים עם כל נושא הבטיחות בדרכים. אין ספק שזה סיבוב מסוכן. גם בשיפוע, גם עיבר.

פורסם

נראה לי שזו מצלמת דמה כי גם אני לא מכיר מישהו שנתפס שם.

המצלמה מיועדת יותר עבור אורחים שלא מכירים את הכביש והסיבוב מגיע די בהפתעה אחרי ישורת ארוכה וירידה, אז שהם יבלמו ויכנסו לסיבוב במהירות מתאימה ולא יחליקו.

אם אתה משרת בבסיס שווה לשאול את החבר'ה בהגנ"ק (נראה לי שהם ידעו אם המצלמה אמיתית או לא).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...