Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיהה באוטו של עשן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לישאול עם יוצא לי מהאגזוז עשן לבן שאני מטניע את האוטו מה הבעיהה למה יוצא לי עשן לבן ?

פיאט אונו שנת 93 עם זה משנה

פורסם

צריך לבדוק אם באמת העשן לבן או בצבע אפרפר (כן זה משנה).

1- עשן לבן יכול להיות תוצאה של גמיות שסתומים פגומות/טבעות בוכנה במנוע שחוקות המעידות על אכילת שמן של המנוע.

כדאי שתעשה בדיקה יסודית מדוייקת על צבע העשן ולאחר מכן,ערוך חיפוש בהתאם לממצאים.

האם יש לך איבוד שמן מנוע ?מים בשמן (טחינה)?,בדוק וחזור לעדכן.

2- עשן אפרפר יכול לרמז על בעיה בצ'וק האוטומטי שנמצא בקרבורטור.(האם הרכב שותה יותר מידי דלק ?התנעות בבוקר קשות מתמיד,לפעמים יש בעיה בייצוב הסיבובים בהתנעת הבוקר ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
.

2- עשן אפרפר יכול לרמז על בעיה בצ'וק האוטומטי שנמצא בקרבורטור.(האם הרכב שותה יותר מידי דלק ?התנעות בבוקר קשות מתמיד,לפעמים יש בעיה בייצוב הסיבובים בהתנעת הבוקר ?

קולאטי ידידי הצוק בפיאט הוא ידני ולא אוטומטי, יש להמתין לעדכון האם העשן אכן לבן, או אפור/ שחור, מניסיון בעלי רכב לא יודעים לזהות צבע עשן בוודאות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם העשן יוצא 2-3 דקות לאחר ההנעה ומפסיק, הבעיה גומיות שסתומים.

אם העשן יוצא גם בנסיעה כאשר המנוע בטמפ' העבודה, הבעיה ברינגים או גם ברינגים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שלום נשמה יוצא לך עשן לבן מהאגזוז עקב סתימת דלק בצינורית של הדלק תסתכל קודם כל מתכת לאוטו איפה הבגאז' תראה קודם כל אם יש נזילה אם אין תפתח מכסה מנוע תסתכל על הצינור של הדלק ועל הסעפת שיושבת על ראש המנוע אם אינך מבין פנה למוסך

פורסם
שלום נשמה ,יוצא לך עשן לבן מהאגזוז, עקב סתימת דלק בצינורית של הדלק, תסתכל קודם כל מתכת לאוטו ,איפה הבגאז' תראה קודם כל אם יש נזילה אם אין תפתח מכסה מנוע תסתכל על הצינור של הדלק ועל הסעפת שיושבת על ראש המנוע אם אינך מבין פנה למוסך

.........................????

מאפוא גירדת את התשובה , הלא מוסמכת הזאת, זה הזיה או מציאות?

פורסם

העשן הלבן יוצא לי רק בהתחלה שאני מתניעע בבוקר לאיזה דקה משהו כזה

ולא, הוא לא צורך הרבה שמן דרך אגב שקניתי תאוטו אמרו לי שלא החליפו בו שמן שנה אחת ושצריך להחליף אולי בגלל זה זה מוציא לי עשן לבן יכול להיות ?

פורסם
העשן הלבן יוצא לי רק בהתחלה שאני מתניעע בבוקר לאיזה דקה משהו כזה

ולא, הוא לא צורך הרבה שמן דרך אגב שקניתי תאוטו אמרו לי שלא החליפו בו שמן שנה אחת ושצריך להחליף אולי בגלל זה זה מוציא לי עשן לבן יכול להיות ?

קרא את תגובתו של דוד מזר, והתיחס אליה בלבד, ואל תתחיל בהשערות, אם היית יודע, לא היית פונה לעזרת הפורום, נכון?

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...