Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ק"מ נמוך ברכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב מודל 97-99 קטן וידני.

במהלך חיפוש בלוחות מצאתי סיטרואן סקסו 1400 מודל 99 עם ק"מ מאוד נמוך (74 אלף) יד 4.

ניסיתי להזין את הנתונים במחירון של לוי יצחק אבל הוא אומר שהק"מ לא רלוונטי כי זה רכב ישן.

המחירון הוא 17k ובמודעה הוא מבקש 22.5k במודעה כתוב שהרכב שמור מאוד וגם הושקעו בו הרבה דברים (בהזדמנות זו: מה המשמעות של ג'אנטים מגנזיום מקוריים, מיגון תחתון ומרימי שמשות?).

בהנחה ומה שכתוב במודעה נכון, השאלה היא איך ניתן לחשב כמה ראוי להציע על רכב כזה?

ברור לי שלא שייך להציע פחות מהמחירון, השאלה היא אם יותר - אז כמה? ואיך מחשבים?

ושאלה נוספת באותו הקשר: נניח שהנתונים נכונים, האם נכון להשקיע 4k יותר ברכב הזה מאשר לקנות רכב מודל ישן יותר (98) עם 170 אלף ק"מ אבל יד 2? כמה שווה להשקיע בה יותר, אם בכלל? בהנחה ששניהם במצב מכני דומה פחות או יותר.

בתודה מראש לכל העונים!

פורסם

יש להתייחס להיסטוריה של הרכב,עבר 4 ידיים לפניך,אין לדעת איך יתייחסו לרכב לפני כן.

ובקשר למחיר אתה תוכל להוריד אותו מהמחיר הזה רק אם תראה לו מרשרשים :-P.

מחפש מאזדה לאנטיס 99'-00' 1600.

פורסם

נראה לי שחלק מהקילומטר'ז היה ברוורס,אלא אם ראית ספר רכב.

בדיעבד,אחרי כל הגרוטאות שהיו לי עד לפני 3 שנים,לא הייתי קונה רכב יותר מיד שלישית ולא משנה הסוג.

הבלאי משחק תפקיד משמעותי ובטח שעל מס' ידיים כזה לא הייתי מוכן לשלם מעל המחירון ולו אגורה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איפא מסתובבים קליינטים כמוך ? אני מנסה למכור 309 אוט' 1991 , טסט עד 6/08 , יד שניה אצלנו , הראשונה גיסתי , עם 118000 ק"מ, במחיר נמוך בהרבה מהמחירון (כמו כל ה- 309 ) ואין טלפונים

פורסם

בדיעבד,אחרי כל הגרוטאות שהיו לי עד לפני 3 שנים,לא הייתי קונה רכב יותר מיד שלישית ולא משנה הסוג.

הבלאי משחק תפקיד משמעותי ובטח שעל מס' ידיים כזה לא הייתי מוכן לשלם מעל המחירון ולו אגורה יותר.

אל תהיה כל כך סקפטי והחלטי תמיד.

אני רכשתי את הקורולה שלי ( מודל 1993) בשנת 2002 עם 74,000 ק"מ שהיא הייתה בת 9.

כיום היא עם 155,000 ק"מ, ספק רכב ומטופלת רק בטויוטה.

ראיתי פאסאט 1998 למכירה עם 46,000 ק"מ , מסתבר שיש גם מקרים כאלה ( 9 שנים על הכביש).

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

מאיפה הנחרצות הזו? אני רכשתי סוזוקי סוויפט, מודל 95 עם 71K ק"מ + ספר טיפולים מלא והיא היתה יד 3. כל מקרה לגופו, ניתן בהחלט למצוא רכבים עם ק"מ נמוך ולא יד 1, פשוט צריך מזל ותזמון טוב.

פורסם
יש להתייחס להיסטוריה של הרכב,עבר 4 ידיים לפניך,אין לדעת איך יתייחסו לרכב לפני כן.

ובקשר למחיר אתה תוכל להוריד אותו מהמחיר הזה רק אם תראה לו מרשרשים :-P.

בלי קשר לשאלת כותב השרשור לפי דעתי אתה לא צודק בעניין הבעלים הקודמים מפני שאין מספיק נתונים לדעת אם מה שרשמת הגיוני.. ואם הבעלים האחרונים מחזיק ברכב כבר 6 שנים ועשה את רוב הקילומטרז'?? האם רלוונטי מה עשו הבעלים הקודמים? הרי אם היו בעיות כשהוא קנה את הרכב ,רוב הסיכויים שהבעיות היו צצות אצלו.

ובלי קשר כל רכב והמצב שלו ולכן המחיר שתרצה לשלם על הרכב תלוי בך ובכמה נדלקת על הרכב.

לפי דעתי קילומטרז' כזה נמוך למודל כזה זה לא יתרון,רכב נועד שיסעו עליו ולפי איך שזה נשמע כמעט ולא נסעו על הרכב ויש סיכוי שיש שם בלאי גדול יותר ממה שזה נשמע מלכתחילה.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...